Bereikbare stad

Zwolle kenmerkt zich door haar gunstige geografische ligging; zowel regionaal, landelijk als euregionaal. Daarom is de stad een perfecte vestigingslocatie voor ondernemers.

Zwolle vormt een druk knooppunt van snelwegen, straten, spoorrails en andere verkeersstromen. Maar ook met de fiets en zelfs via het water is de stad uitstekend te bereiken!

Met de auto

Door de ligging pal aan de A28 is Zwolle perfect bereikbaar met de auto. Voor bedrijven is dit een absolute pré. Voor het personeel, voor leveranciers, voor de eigen distributie en uiteraard voor de bezoekers.

Al onze kantorenlocaties en bedrijventerreinen liggen langs of nabij de A28, die direct aansluit aan op het hoofdverkeersnet van Nederland. De A31 - de belangrijkste noord-zuidroute in het westen van Duitsland - ligt op nog geen 60 kilometer. Hierdoor is de verbinding met Duitsland, Oost-Europa en Scandinavië snel gelegd.

Met het openbaar vervoer

Zwolle is buitengewoon goed bereikbaar over weg en spoor. Op station Zwolle stappen per dag maar liefst 80.000 OV-reizigers in, uit of over. En dat aantal groeit naar verwachting in 2030 naar 100.000.

Zwolle is met acht verbindingen, het op één-na-grootste spoorknooppunt van Nederland (na Utrecht). Elk uur vertrekken minimaal 25 treinen.

Het station is op loopafstand van de binnenstad en de (hoge)scholen.

Door de goede verbindingen zijn bedrijven- en kantorenlocaties binnen een mum van tijd te bereiken.

Reistijden per trein vanuit Zwolle

Amsterdam 65 minuten
Rotterdam 95 minuten
Utrecht 52 minuten
Arnhem 59 minuten
Apeldoorn 38 minuten
Leeuwarden 56 minuten
Groningen 57 minuten
Lelystad 25 minuten
Enschede 50 minuten
Deventer 24 minuten