kompas iconOnze aanpak

Of je nu medewerker of leidinggevende bent, de adviseurs van Blik zetten hun enthousiasme en kennis graag in om te helpen bij loopbaan- en mobiliteitsvragen.

blik

Aanpak

Blik zet diverse instrumenten in tijdens trajecten en trainingen, om maatwerk te kunnen leveren bij elke hulpvraag.

Talenten Motivatie Analyse (TMA)

De Talenten Motivatie Analyse is een indicator voor talenten en kwaliteiten. Je functioneert het best als je werk doet dat past bij jouw eigen drijfveren en talenten. Talenten zijn voorspellers voor de hoeveelheid gemak of moeite waarmee je bepaalde competenties kunt ontwikkelen. Met de TMA Talentenanalyse worden 22 drijfveren en 44 talenten uitvoerig in kaart gebracht. Ook krijg je inzicht in de ontwikkelbaarheid van de TMA Competenties. Omdat de consistentie ook wordt gemeten, ontvang je een betrouwbare rapportage, die de basis kan zijn voor verdere loopbaan- en ontwikkelstappen. Zonder bijkomende kosten is het mogelijk om vanuit de TMA een 360 graden feedback in te zetten, een capaciteitentest en een beroepen- en interessetest te maken. Ook is online informatie beschikbaar over de beschrijving van talenten, kwaliteiten, beroepen én kun je navigeren naar vacatures.

TMA Teamanalyse

Wil je met jouw team aan de slag met een vraagstuk als talentinzet, elkaar leren kennen, feedback geven, werkdruk, ongewenst gedrag of iets anders? Je kunt daarvoor de TMA-teamanalyse inzetten, thema's bespreken vanuit DNA-vaardigheden of een combinatie van beiden.'

De loopbaanadviseurs van Blik werken met verschillende instrumenten en methodieken waaronder de Talenten Motivatie Analyse (TMA).

Je functioneert het best, leert het snelt, komt zelf in actie en bent het meest betrokken als je werk doet dat past bij jouw drijfveren en talenten. De TMA brengt talenten en drijfveren in beeld en is daarom vaak onderdeel van individuele loopbaantrajecten. Maar de TMA wordt ook ingezet bij Teams.

Heb jij met jou team al eens een teamanalyse gedaan? Een Teamanalyse maakt inzichtelijk wat de kracht is van jou team. Wie is waar goed in? Wat zijn jullie sterke kanten?  De teamanalyse leent zich heel mooi om de samenwerking binnen een team te versterken en om meer begrip richting elkaar te ontwikkelen.

Wil je met jouw team aan de slag met een vraagstuk als talentinzet, feedback geven of iets anders? Wees welkom bij Blik!

Methodes

De adviseurs van Blik hebben diverse achtergronden en opleidingen achter de rug en zijn continu zelf in ontwikkeling. Zo zetten wij in ons werk onder andere in: oplossingsgericht coaching, vitaliteitscoaching, geweldloze communicatie, NLP, acceptance commitment therapy (ACT), verlieskunde, Jungiaanse psychologie e.a. Nieuwsgierig naar wat deze methodieken voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Wil je geen traject, maar heb je wel de behoefte om even over je loopbaan, je situatie of je CV te sparren? Of ben je leidinggevende en heb je een vraagstuk op het gebied van coaching of mobiliteit? Bel of mail met de vraag of we met je kunnen meedenken/kijken.

Afspraak maken

In het Stadskantoor kunt u alleen op afspraak terecht.

Maak een afspraak 

Stadskantoor, Lübeckplein 2, 8017 JZ Zwolle
Stadhuis, Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle

Neem contact met ons op

Postbus 10007, 8000 GA Zwolle
Stuur een bericht

Telefoon: 14 038 (5 cijfers,
tussen 09.00 en 17.00 uur)
Vanuit het buitenland: +31 38 498 31 38
Whatsapp: 06 83 29 66 88
(bellen naar dit nummer is niet mogelijk)

BTW/KvK-nummer

BTW: NL001900249B01
KvK: 08218173

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Zwolle