Gemeenteraad praat over Zwolse Transitievisie Warmte en geothermie

Bekijk de agenda van maandag 30 november.De gemeenteraad praat over de overstap naar een aardgasvrije manier van verwarmen in Zwolle waarbij het voorstel is om beginnen met het uitwerken van de plannen voor de startwijken Holtenbroek, Aa-landen en Berkum.Daarna wordt doorgepraat over het inzetten van geothermie (aardwarmte) als alternatieve warmtebron.

Agenda maandag 30 november 2020

Vanwege de aangescherpte corona-maatregelen gaan de raadsvergaderingen voorlopig door zonder pers en publiek. U kunt de raadsvergadering volgen via de livestream op www.zwolle.nl/gemeenteraad. Wilt u nog wat kwijt aan de gemeenteraad over een onderwerp op de raadagenda dan kunt u uw inspraakreactie mailen aan raadsgriffie@zwolle.nl. Als  u niet kunt mailen dan kunt u telefonisch contact opnemen met de raadsgriffie, tel. (038) 498 2181.Inspraakreacties voor het Raadsplein van maandag 30 november moeten uiterlijk diezelfde dag voor 10.00 uur zijn verstuurd.

Raadzaal

Debatronde

19:35 uur Zwolse Transitievisie Warmte

21.05 uur Pauze

21.10 uur Organisatie warmteketen Holtenbroek - Aa-landen en geothermie

22.30 uur Einde

Bekijk voor meer informatie uitgebreide agenda en stukken+ live uitzending.

Heeft u een vraag voor of over de gemeenteraad? De raad en griffie zijn bereikbaar via telefoon en e-mail. Alle contactgegevens zijn te vinden op www.zwolle.nl/gemeenteraad