Aan de slag met je woning? Laat je inspireren bij de Duurzame Huizen Route

Aan de slag met je woning? Laat je inspireren bij de Duurzame Huizen Route

Ben je op zoek naar informatie over duurzame en energiebesparende maatregelen voor je huis? Of heb jij een duurzaam huis en inspireer je graag anderen? De Duurzame Huizen Route brengt jullie samen!

Op het platform van de Nationale Duurzame Huizen Route delen meer dan 1.600 huiseigenaren hun ervaringen met duurzaam wonen. Bekijk hun woningen, lees over de toegepaste duurzame maatregelen en stel vragen aan de huiseigenaar. Of vertel je eigen verhaal en meld je woning aan als voorbeeld. Op 31 oktober en 7 november stellen gastvrije huiseigenaren in gemeente Zwolle hun woning open voor bezoekers. 

Doe ook mee en vertel je woonverhaal

Om de keuze te maken voor een warmtepomp, zonnepanelen of HR++ glas, is er heel wat vooronderzoek nodig. Heb je dit al gedaan en lijkt het je leuk om anderen op weg te helpen met jouw ervaring? Meld je woning aan op www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden. Zodra de woning is aangemeld, kun je ook aangeven of je 31 oktober of 7 november bezoekers wilt ontvangen. Bezoekers schrijven zich voor een bezoek, waardoor er maximaal zes bezoekers per tijdstip aanwezig zijn. Hoe je je als bezoeker aan moet melden, communiceren we later.

Verkiezing ‘Duurzaamste Huis van Nederland’

Maak kans op de titel ‘Duurzaamste Huis van Nederland’ en meld je woning voor 20 september aan voor de verkiezing. Lees meer over de verkiezing: www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezing