Beleef duurzaam wonen in Zwolle tijdens de Nationale Duurzame Huizenroute

Beleef duurzaam wonen in Zwolle tijdens de Nationale Duurzame Huizenroute

De snel oplopende gasprijzen zijn voor veel Zwolse huishoudens reden om na te denken over energiebesparende maatregelen of aardgasvrij wonen. De Nationale Duurzame Huizen Route op zaterdag 6 november helpt hen hierbij. Huiseigenaren uit de gemeente stellen hun huis open om uitleg te geven over bijvoorbeeld isolatie, een warmtepomp of aardgasvrij wonen. U kunt zich inschrijven voor een gratis bezoek via www.duurzamehuizenroute.nl/zwolle.

Een huis verduurzamen kan op allerlei manieren. Je kunt klein beginnen met ledlampen, een slimme thermostaat en tochtstrippen, of het groter aanpakken met isolatie of vloerverwarming. Tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route kunt u duurzame maatregelen bekijken en ervaren bij allerlei verschillende duurzame huizen in uw buurt. De gesprekken met de huiseigenaren leveren u handige tips en ideeën op om tot een goede aanpak te komen voor uw eigen woning.

Duurzame huizen bij u in de buurt
Op www.duurzamehuizenroute.nl/zwolle zie je welke woningen er in jouw regio opengaan. Per woning zijn er een maximaal aantal plekken beschikbaar, verdeeld over zaterdag 30 oktober en 6 november. Dus schrijf je snel in!