Werkzaamheden Ceintuurbaan vanaf woensdagavond 16 maart uitgesteld

Werkzaamheden Ceintuurbaan vanaf woensdagavond 16 maart uitgesteld

Tot en met 18 maart zouden er werkzaamheden plaatsvinden ter hoogte van het spoor / Heinosetunnel. De werkzaamheden in de avonden en nachten van 16 op 17 en van 17 op 18 maart zijn nu echter uitgesteld, vanwege de extreem gestegen prijzen van gas en brandstof. De Ceintuurbaan is daarom alleen tot en met 16 maart overdag tussen de Oldeneelallee en de Kuyerhuislaan gedeeltelijk afgesloten in de rijrichting A28.

Het gaat hierbij om afrondingswerkzaamheden van het project NoorderSpoort, waarbinnen het spoor is verbreed. Tijdens de afronding wordt de bouwweg opgeruimd en onder andere groen en asfalt aangebracht.

Afsluiting tot en met 16 maart overdag

De opruimwerkzaamheden vinden plaats tot en met 16 maart, telkens tussen 7.00 en 16.00 uur. Hiervoor is een van beide rijstroken richting de A28 afgesloten en is de maximum snelheid beperkt naar 50 kilometer per uur.

Asfaltering vanaf woensdagavond 16 maart uitgesteld

De asfalteringswerkzaamheden waren gepland voor de avonden/nachten van 16 op 17 en van 17 op 18 maart. Deze zijn nu uitgesteld vanwege de extreem gestegen prijzen van gas en brandstof. De gemeente vindt het hierdoor niet verantwoord om de werkzaamheden nu uit te voeren. In overleg met de aannemer wordt besloten wanneer de werkzaamheden alsnog uitgevoerd worden.