Zorgt vrouwelijk leiderschap voor een menselijke energietransitie?

Kijk en praat mee, vanavond om 19.30 uur. Niemand minder dan Marjan Minnesma (directeur Urgenda) komt naar Zwolle om over de ontwikkeling van energietransitie te praten met een aantal Zwolse vrouwelijke leiders. Via internet kun je meekijken en meepraten!

Het gesprek start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur. Je kunt deze live volgen. Ga hiervoor  naar www.zwolle.nl/youtube of www.zwolle.nl/facebook.

De talkshow is live en interactief, dus je kunt op onze youtube- of facebookpagina meteen je vragen stellen. Deze kunnen dan direct worden doorgezet naar de gesprekstafel.

Wie zitten er vanavond aan tafel?

Met als achtergrond het project Berkum Energieneutraal praten een aantal betrokkenen, onder leiding van leiderschapsexpert Hessielle Kerkhoff, over de energietransitie. Naast Marjan Minnesma schuiven twee wijkbewoners van Berkum aan: Riksta Zwart (directeur Waterbedrijf Groningen) en Carlijn Postma (eigenaar The Post). Ook wethouder Monique Schuttenbeld neemt deel aan het gesprek.

Er wordt ingegaan op verschillende aspecten van de Energietransitie in onze wijken en hoe we vrouwelijk leiderschap kunnen inzetten om dit te versterken. Ook geven de gasten door middel van een vlog een kijkje in de impact van de energietransitie op hun eigen leven, werk en woning.

Andere plannen vanavond?

Geen probleem. De talkshow wordt opgenomen, zodat je deze later op de Facebook- en YouTube pagina terug kunt kijken.