Programma Smarkt 2019

Smarkt

Laat je tijdens de SMARkT 2019 inspireren over de vele toepassingen die er met slimme technologie en data mogelijk zijn. Ook dit jaar heeft Smart Zwolle weer interessante sprekers, deelsessies en kraamhouders verzameld die vertellen en laten zien hoe zij te werk gaan en wat het resultaat is.

Eén van de gastsprekers is Rolf Hut, wetenschapper aan de TU Delft. Naar eigen zeggen lost hij zijn problemen met een MAcGyver-instelling op. Rolf Hut maakt meetapparatuur van consumentenelectronica en zoekt nieuwe inzichten in bestaande openbare databronnen.

donderdag 28 november | 12.30 - 17.30 uur | Locatie Raw Space, Willemsvaart 21a Zwolle

Het volledige programma ziet er als volgt uit:

12.30 uur - Ontvangst - SMARkT open

13.00 uur - Welkom door dagvoorzitter Kees Jansen (stadsfilosoof en docent Slimme circulaire steden en regio's)

13.05 uur - Wethouder Michiel van Willigen over Smart Zwolle

13.15 uur -  Sigrid Jörrisen vertelt over Smart Amsterdam

13.50 uur - Parallelsessies, de eerste ronde

  • Smart Zwolle Alliantie - Martijn Sweitser van deltaWonen laat zien hoe we optimaal gebruik maken van de kennis en kundie die in Zwolle aanwezig is. Wat is het effect als de krachten van verschillende partijen gebundeld worden?
  • Datagedreven beheer - Johan Beltman (projectleider) en Jos Darmanata (data scientist) laten zien hoe data gebruikt kan worden in het beheer van de openbare ruimte. Afgelopen jaar is samen met ROVA en Cyclomedia een pilot gedaan naar het gebruik van data bij het onderhoud van verkeersborden.

14.20 uur - Pauze en presentaties in de stands op de SMARkT

15.10 uur - Parallelsessies, de tweede ronde

  • De slimme binnenstad - Aukje Grouwstra, binnenstadsmanager Zwolle Fonds. De binnenstad is een dynamisch stukje Zwolle. Hoe zie je de effecten van ingrepen in de binnenstad? Hoe werken retailers, bewoners en gebruikers van de binnenstad samen? Wat heb je daarbij aan de Hanzehub?
  • Citizen science - Marcel Broekhaar van de gemeente Zwolle. De opgaven van Zwolle worden steeds complexer. Je hebt vaak verschillende organisaties en inwoners nodig die hun specifieke kennis inzetten. Slimme techniek helpt hierbij.

15.40 uur - Rolf Hut- ik ben een tinkerer

16.15 uur - Afsluiting SMARkT door Maarten Veeger, directeur Strategie gemeente Zwolle

16.30 uur - afsluitende borrel.

 

Natuurlijk wil je hierbij zijn! Aanmelden kan via deze link:

https://tinyurl.com/y6f4an65 

Tot ziens in Raw Space