Sectiehoofd Advies & Realisatie

Dienstverband 36 uur per week
Werk-/denkniveau WO
Afdeling Informatievoorziening
Vacaturehouder Heika van Es, afdelingshoofd Informatievoorziening (h.van.es.@zwolle.nl), 038 498 2283
Salaris maximaal € 5.699,-
Sluitingsdatum 2 december 2019

Dit zijn wij

Een natte voetenkaart voor klimaatadaptie én de slimste binnenstad. Zo doen we dat in Zwolle. Samen met onze 128.000 inwoners, want we geloven dat het leven beter wordt als we met elkaar optrekken.

Drie afdelingen zijn samengevoegd tot één nieuwe afdeling Informatievoorziening. De 80 professionals voorzien de organisatie van informatieproducten en systemen die data kunnen creëren of ontsluiten. Zij zijn ook leading bij het ontwerp en de realisatie van processen/systemen, projecten en programma’s op het gebied van digitale dienstverlening en informatievoorziening. De afdeling is verdeeld in de secties Strategie & Beleid, Beheer & Continuïteit en Advies & Realisatie.

Dit ga je doen

Elke dag krijg je weer energie van je 27 professionals die gedreven met hun vak bezig zijn. Zij adviseren, begeleiden en ondersteunen het bestuur, het management en collega’s van overige afdelingen vanuit verschillende disciplines. Denk bijvoorbeeld aan architectuur, onderzoek, informatiebeveiliging en data science.

Toegevoegde waarde

In Zwolle zijn we ambitieus en hebben we grote opgaven. Wij richten ons op informatievoorziening die een toegevoegde waarde levert aan onze opgaven, zoals datagedreven werken, de omgevingswet, i4 sociaal, digitalisering en archivering en bewustwording informatiebeveiliging.

In samenspraak met je team bepaal je welke opgave of opdracht het beste past bij de vaardigheden en het ontwikkelingsniveau van je mensen. Je kent ze door en door, hebt oog voor hun talent, voor belasting en belastbaarheid en het functioneren van het team als geheel. Bovendien weet je voldoende van de materie af, wat ook nodig is om een gedegen capaciteitsplanning te maken. Een belangrijk onderdeel van je werk, want we willen onze beloften nakomen en jij bent daar verantwoordelijk voor.

Managementteam

Je bent lid van het managementteam Informatievoorziening samen met het afdelingshoofd (tevens sectiehoofd Strategie & Beleid) en je collega sectiehoofd Beheer & Continuïteit. Vanuit die rol lever je een bijdrage aan de implementatie en doorontwikkeling van de nieuwe afdeling en stuur je samen  op de verbinding tussen operatie, tactiek en strategie. Jullie denken niet in hokjes, maar smeden samen één afdeling met slagkracht, synergie en ruimte voor innovatie, waar mensen met plezier werken.

Dit ben jij

Je hebt een academisch werk- en denkniveau en een ruime ervaring als people-/changemanager. Je teamleden noemen je een inspirator die hen enthousiast maakt, vertrouwen geeft en focus aanbrengt.

Je neemt voldoende inhoudelijke kennis mee, kent de trends en hebt een heldere visie op de ontwikkeling van informatievoorziening in de samenleving en bij de overheid.

Informatievoorziening vind je een interessant vakgebied, waar je graag de koers voor uitzet en het voortouw neemt samen met je collega’s van het managementteam Informatievoorziening.

Van nature straal je leiderschap uit, wat je ook maakt tot een stevige sparringpartner voor het management en het bestuur van Zwolle.

Dit bieden wij

Een salaris van maximaal € 5.699,- (maximum functieschaal 12 ) bruto per maand bij een volledige 36-urige werkweek. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten.

Gesprekken vinden plaats in week 50 en 51.

Meer weten?

Laat weten wie je bent en wat je wilt. Bel of mail voor meer informatie met Heika van Es, afdelingshoofd Informatievoorziening (h.van.es.@zwolle.nl, 038 498 2283) of Dick Ketting, HR adviseur (d.ketting@zwolle.nl), 038 498 4185).

Solliciteren kan alleen via onderstaande button.

 

solliciteer direct