Senior Buitengewoon Opsporingsambtenaar (Senior BOA)

Dienstverband 36 uur per week
Werk-/denkniveau MBO+
Afdeling Fysieke Leefomgeving
Vacaturehouder André Verhagen, 06 - 20 36 88 09.
Salaris >max. € 3.520,-
Sluitingsdatum 31 maart 2020

Dit zijn wij

In Zwolle geloven we dat het leven beter wordt als we met elkaar optrekken. Wij zetten daarom met kracht in op verbinding. Een goed samenspel met onze 128.000 inwoners, partners in de stad, het college, de raad en collega’s.

Afdelingen en teams zijn thuishavens, maar we werken door de afdelingen heen en zoeken elkaar makkelijk op. Samen tillen we bijzondere projecten van de grond.

De stad staat voor grote opgaven om onze leefwereld duurzaam vorm te geven, zoals klimaatadaptatie, energietransitie en de ontwikkeling van een circulaire economie. Al die kleine en grote opgaven zijn leidend voor onze vernieuwende manier van samenwerken. We vinden elkaar in voor- en tegenspoed, acteren als professionele partners, denken in mogelijkheden en stimuleren initiatieven uit de organisatie en de stad.

Een stad in een regio die hard op weg is om de vierde economische topregio van Nederland te worden met innovatieve bedrijven die bijdragen aan onze maatschappelijke opgaven. Een stad waar iedereen meedoet en iedereen ertoe doet. Zó doen we dat in Zwolle.

De afdeling

De afdeling Fysieke Leefomgeving bestaat uit verschillende teams die intensief met elkaar samenwerken voor een veilige en leefbare omgeving. Het team Toezicht Openbare Ruimte (negen collega’s) gaat de komende jaren het werkveld en de werkwijze van toezicht in de Openbare Ruimte verder door ontwikkelen. Het team wordt hiervoor uitgebreid met mensen en taken. Dit betekent dat de baan van Senior BOA mee ontwikkelt.

Dit ga je doen

Je start met de coördinatie van parkeercontroles en rapporteert aan de Beheermanager Parkeren. Binnen het team heb je als meewerkend voorman een coachende rol. Je hebt dan ook een bak aan  kennis en ervaring. Met oog voor ieders kwaliteiten, ben je de vraagbaak voor je collega’s en weet je hen op een natuurlijke manier te begeleiden.

Elke dag zorg je voor een heldere briefing. Je legt kort en bondig uit, zowel mondeling als op papier. Aan het eind van de week zet jij de resultaten, problemen en verbeterpunten op een rij. Je bent niet alleen goed met mensen, maar ook met cijfers. Die gebruik je om samen nog effectiever, efficiënter en planmatiger te werken.

Je kijkt scherp naar de inzet van mensen en middelen. Ook heb je een goed beeld van het vak. Je begrijpt dat we niet alles tegelijkertijd kunnen oppakken, maar afwegingen moeten maken en prioriteiten moeten stellen. Over dit soort zaken voer je het gesprek met de Teammanager. Je bent zijn rechterhand en samen kijken jullie naar de ontwikkeling van het integrale werkveld Toezicht Openbare Ruimte. Wat vinden we met elkaar belangrijk en hoe kunnen we dat in de praktijk uitvoeren?

In het begin ligt het accent dus op ‘parkeercontroles’ en een aantal BOA-brede werkzaamheden. Al naar gelang het team en het werkveld zich ontwikkelt, worden ook jouw taken uitgebreid.

Dit is uiteraard geen negen tot vijf-baan, maar je bent het gewend om op onregelmatige tijden te werken. Je werktijden zijn variabel en worden ingeroosterd. Wij voeren ons werk altijd in uniform uit.

Dit ben jij

Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau, een BOA-certificaat, ervaring in toezicht en handhaving in de openbare ruimte en een gedegen kennis van strafrecht en bestuursrechtelijke handhaving.

Een Drank- en Horecawetopleiding, een Biker opleiding en RTGB 3 is absoluut een pre. Zo niet, dan wil je deze opleidingen bij Zwolle binnen een jaar afronden. Je gaat veel op pad, dus je hebt ook een rijbewijs B en het liefst BE nodig. Om je rapportages te maken is een redelijke kennis van Excel gewenst.

Vanuit een interne drive ben je een verbinder. Je weet partijen samen te brengen en communiceert op een prettige manier op verschillende niveaus. Collega’s zien in jou een rolmodel. Je bent fit, sportief, energiek en nergens te beroerd voor.

Dit bieden wij

Een salaris van maximaal € 3.520,- (maximum functieschaal 8) bruto per maand bij een volledige 36-urige werkweek. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Een toeslagregeling is van toepassing.

Meer weten?

Laat weten wie je bent en wat je wilt. Meer informatie? Bel of app dan met teamleider, André Verhagen, 06 - 20 36 88 09. Mailen kan ook, aa.verhagen@zwolle.nl.

Solliciteren kun je alleen via onderstaande button.

solliciteer direct