Spoorcafé: Openbare ruimte in de Spoorzone

Evenemententerrein De Binnenplaats (bij Perron038), Hanzelaan 95B
11 juli 2024 - 11 juli 2024
Homepage
Het nieuwe evenemententerrein zit op het bedrijventerrein aan de Hanzelaan 95B. U kunt door de draaipoort lopen of door de poort met uw fiets (de portier in het kleine gebouw opent deze voor u). Parkeren met de auto kan bij de P+R of in garage Lübeck.

De Spoorzone is een groot gebied. Ook de openbare ruimte, de ruimte die voor iedereen toegankelijk is, is groot. Hoe richten we deze ruimte in? Hoe zorgen we dat er voldoende ruimte is voor bomen om te groeien? En voor ontmoeting? En hoe zorgen we ervoor dat de ruimte klimaatbestendig is? Dat je koele plekken hebt om te schuilen voor de zon en dat het regenwater niet voor natte voeten zorgt? Tijdens het volgende Spoorcafé vertellen we hoe we hierover besluiten. Ben jij er (weer) bij?

De ambitie die we voor de Spoorzone vastgelegd hebben is: 'De Spoorzone: 100 hectare voor mens, plant en dier'. De ambitie is vastgelegd in het Ontwikkelkader Spoorzone. Tijdens het volgende Spoorcafé vertellen we graag hoe we dit concreet gaan maken. Hiervoor gebruiken we de Visie Openbare Ruimte. Deze helpt ons om de functies, sfeer en inrichting van het gebied te bepalen. Tijdens het Spoorcafé vertellen we wat het doel is van de Visie Openbare Ruimte, de opbouw en hoe we ermee gaan werken in de Spoorzone.

  • Datum: donderdagavond 11 juli
  • Locatie: Evenemententerrein De Binnenplaats (bij Perron038), Hanzelaan 95B*
  • Start: 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur

Hartelijke groet,
Het Spoorzone-team
Gemeente Zwolle

* Het nieuwe evenemententerrein zit op het bedrijventerrein aan de Hanzelaan 95B. U kunt door de draaipoort lopen of door de poort met uw fiets (de portier in het kleine gebouw opent deze voor u). Parkeren met de auto kan bij de P+R aan de zuidzijde van het station of in garage Lübeck.