winkel iconStadsfoyer: Het toekomstig kloppend hart van Stadshagen

Het winkelcentrum van Stadshagen krijgt een uitbreiding. Daarbij hoort ook een hoog niveau aan maatschappelijke voorzieningen. Daarom wordt naast een goed winkel- en woningaanbod ook de Stadsfoyer gebouwd.

Sfeerbeeld toekomstige stadsfoyer Stadshagen

De Stadsfoyer wordt hét kloppende hart van Stadshagen waarin mensen elkaar kunnen ontmoeten. In het grote gebouw komen straks bibliotheek, ontmoetingsruimtes, kinderopvang, zorg- en hulpaanbieders, horeca en winkels samen. 

Ontmoeten

De Stadsfoyer wordt een modern, aantrekkelijk en multifunctioneel gebouw, waarin straks plek is voor bibliotheek de Stadkamer en het wijkservicepunt. Ook kunnen jong en oud hier terecht voor zorg; bij het consultatiebureau, WIJZ Welzijn en het sociaal wijkteam. Daarnaast komen in de Stadsfoyer ruimtes waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten.

Aanwinst voor de wijk

De stadfoyer wordt een plek voor jong en oud. Een fijne, gastvrije plek, waar iedereen welkom is. Waar je afspreekt met iemand, een kopje koffie drinkt, een boek haalt of hulp krijgt op het gebied van bijvoorbeeld zorg, opvoeding of financiën. Een aanwinst voor de wijk Stadshagen en de stad Zwolle.

Planning

Het duurt nog even voordat het Stadsfoyer er daadwerkelijk is. De bouw van het winkelcentrum met Stadsfoyer start naar verwachting eind 2023 en zal zo’n 2,5 jaar in beslag nemen.

Foto: copyright van De Zwarte Hond - Ontwerpbureau voor architectuur en stedenbouw.

Afspraak maken

In het Stadskantoor kunt u alleen op afspraak terecht.

Maak een afspraak

Stadskantoor, Lübeckplein 2, 8017 JZ Zwolle


Stadhuis, Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle

Neem contact met ons op

Postbus 10007, 8000 GA Zwolle

Stuur een bericht

Telefoon: 14 038 (5 cijfers,
tussen 08.30 en 17.00 uur)
Vanuit het buitenland: +31 38 498 31 38

Whatsapp: 06 83 29 66 88
(bellen naar dit nummer is niet mogelijk)

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Zwolle