Technisch Beheerder / monteur Bemaling

Dienstverband / uren Vast / 36 uur per week
Werk- en denkniveau MBO Elektrotechniek niveau 4 (afgerond)
Afdeling Beheer, Erfgoed en Gebouwen, team Technisch Beheer
Salaris max. € 3.970,75 bruto per maand bij een 36-urige werkweek
Vacaturehouder Anne Struik
Sluitingsdatum 16 mei 2021

Het team

Binnen het team Technisch Beheer werken zestien technisch beheerders/monteurs in de Bemaling, Gebouwen Techniek, Gebouwen Bouwkundig en bij Infra & Parkeren. Ook de coördinator van de parkeer/verkeercentrale Katwolderplein hoort bij ons team. 

Dit doe jij

Samen met drie collega’s zorg je dat de bemaling in Zwolle goed werkt. Een afwisselende baan, want je gaat niet alleen ‘buiten’, maar ook ‘binnen’ aan de slag. Bij een storing van een gemaal, krijg je via een server direct een melding op je app. Je gaat het gemaal ter plekke inspecteren en repareren. Bovendien kijk je of je instellingen moet wijzingen, zodat de melding zich niet vaker voordoet. ‘Binnen’ registreer je de gegevens via een van onze beheerpakketten. Je houdt daarnaast ook de server die in verbinding staat met de pompinstallaties actueel. Dat is belangrijk om storingen in de toekomst te vermijden, maar ook voor de meerjaren-onderhoudsbegroting.

Storingen voorkomen

Door goed technisch beheer kunnen we het aantal storingen beperken en zoveel mogelijk voorkomen. Je maakt aanpassingen in schakel- en/of besturingskasten, houdt het materiaal op orde, draait afsluiters, voert capaciteitsmetingen uit, controleert instellingen binnen de server of modems en onderstations, vult ontgeuringsfilters en voert testen uit volgens het calamiteitenplan. Verder zorg je voor het ontstoppen en het mechanisch afstellen van pompen. Je haalt dus ook pompen naar boven en zorgt dat deze gangbaar blijven. Bovendien controleer je het werk van derden die bijvoorbeeld gemalen reinigen of renoveren. We werken veel samen in de regio, waar jij betrokken bent bij verschillende werkoverleggen over de afvalwaterketen.

Wachtdienst

Mochten zich toch calamiteiten voordoen, dan lossen we 24/7 problemen op. Bemaling werkt hierin samen met de groep Gebouwen Techniek. Wat betekent het voor jou als je wachtdienst hebt? Ongeveer één keer in de vijf weken los je op werkdagen van 16.30 uur tot 8.00 uur ’s ochtends en in het weekend ook overdag urgente storingen op van de bemaling én van technische installaties van gebouwen.

Dit ben jij

Je hebt een afgeronde elektrotechnische opleiding op MBO niveau 4. Het is zeker een pre als je ook een werktuigbouwkundige opleiding hebt of ervaring in dit vak.

Als visitekaartje van Zwolle ben je klantgericht en maak je makkelijk contact met inwoners, collega’s en bedrijven waarmee je samenwerkt. Je bent niet bang om vieze handen te krijgen, maar je vindt de ICT-kant van het beheer ook leuk. Die afwisseling zoek je juist. Net zoals je houdt van zelfstandig werken, je werk zelf inplannen en verantwoordelijkheid nemen voor kwaliteit en veiligheid.

In Zwolle krijg je veel ruimte. Ook om je kennisniveau te verdiepen en verbreden door vak- en bedrijfsgerichte opleidingen te volgen, zoals de opleiding Meetbevoegde. En als je een relevante beurs wilt bezoeken, juichen we dat alleen maar toe.

Je hebt een rijbewijs B en woont in Zwolle of directe omgeving met een maximum rijafstand van 30 minuten (in verband met de wachtdienst).

Dit bieden wij

Een salaris van € 3.176,- (maximum functieschaal 7) bruto per maand bij een volledige 36-urige werkweek. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Je hebt de mogelijkheid om dit bedrag maandelijks of jaarlijks te laten uitkeren. Het vakantiegeld en een dertiende maand is in dit bedrag opgenomen. Het pensioen dat voor je wordt opgebouwd, staat los van deze regeling.
Bovendien krijg je een inconveniëntentoeslag van maximaal € 70,- bruto per maand en een wachtdienstvergoeding van € 183,24 bruto per maand. Het salaris inclusief dit alles is maximaal € 3.970,75 bruto per maand. Verder krijg je de beschikking over een bedrijfswagen die je ook voor je woon-werkverkeer mag gebruiken.

Meer weten?

Laat weten wie je bent en wat je wilt weten. Bel, app of mail met Anne Struik, teamleider Technisch Beheer, a.struik@zwolle.nl, 06 12 79 62 72, ook ’s avonds en in het weekend.

Solliciteren

Solliciteren kun je tot en met 16 mei a.s. door middel van onderstaande sollicitatieknop.

De eerste gespreksronde is op vrijdag 21 mei a.s. en de selectieronde op vrijdag 28 mei a.s. Dan krijg je een rondleiding langs verschillende werkzaamheden en maak je kennis met je toekomstige collega’s.

solliciteer direct


Dit zijn wij

In Zwolle geloven we dat het leven beter wordt als we met elkaar optrekken. Wij zetten daarom met kracht in op verbinding. Een goed samenspel met onze 128.000 inwoners, partners in de stad, het college, de raad en collega’s. We zorgen voor elkaar en zijn er voor elkaar. Iedereen doet mee en iedereen doet ertoe.

De stad staat voor grote opgaven om onze leefwereld duurzaam vorm te geven, zoals klimaatadaptatie, energietransitie en de ontwikkeling van een circulaire economie. Al die kleine en grote opgaven zijn leidend voor onze manier van samenwerken. Afdelingen en teams zijn thuishavens, maar we werken door de afdelingen heen en zoeken elkaar makkelijk op. Samen tillen we bijzondere projecten van de grond. We vinden elkaar in voor- en tegenspoed, acteren als professionele partners, denken in mogelijkheden en stimuleren initiatieven uit de organisatie en de stad.

Zwolle is een stad in een regio die hard op weg is om de vierde economische topregio van Nederland te worden met innovatieve bedrijven die bijdragen aan onze maatschappelijke opgaven. De komende jaren staat er veel te gebeuren, waarbij we jouw inbreng en ideeën goed kunnen gebruiken.

Als je voor Zwolle werkt, word je uitgedaagd om je talenten optimaal in te zetten en je blijvend te ontwikkelen. Je krijgt kansen om te verrassen en te vernieuwen. En de ruimte om positief tegendraads en soms wat rebels te zijn. Jezelf kunnen en mogen zijn; daar staan we in Zwolle voor. We waarderen, accepteren en respecteren elkaar om wie we zijn. Want het is de diversiteit die kleur geeft aan onze organisatie én stad. 

 

Jezelf kunnen en mogen zijn; daar staan we in Zwolle voor. We waarderen, accepteren en respecteren elkaar om wie we zijn. Want het is de diversiteit die kleur geeft aan onze organisatie én stad. Voel je welkom en solliciteer!