Technisch beheerder/monteur Infra & Parkeren

Dienstverband 36 uur per week
Werk- en denkniveau MBO (minimaal niveau 3, bij voorkeur niveau 4
Afdeling Beheer, Erfgoed en Gebouwen, sectie Technisch Beheer
Vacaturehouder Anne Struik, a.struik@zwolle.nl, tel.nr. 06-12796272
Salaris Max. . € 3.114,- bruto per maand bij een volledige 36-urige werkweek
Sluitingsdatum 6 april 2020

Dit zijn wij

In Zwolle geloven we dat het leven beter wordt als we met elkaar optrekken. Wij zetten daarom met kracht in op verbinding. Een goed samenspel met onze 128.000 inwoners, partners in de stad, het college, de raad en collega’s.

Afdelingen en teams zijn thuishavens, maar we werken door de afdelingen heen en zoeken elkaar makkelijk op. Samen tillen we bijzondere projecten van de grond.

De stad staat voor grote opgaven om onze leefwereld duurzaam vorm te geven, zoals klimaatadaptatie, energietransitie en de ontwikkeling van een circulaire economie. Al die kleine en grote opgaven zijn leidend voor onze vernieuwende manier van samenwerken. We vinden elkaar in voor- en tegenspoed, acteren als professionele partners, denken in mogelijkheden en stimuleren initiatieven uit de organisatie en de stad. Een stad die hard op weg is om de vierde economische topregio van Nederland te worden met innovatieve bedrijven die bijdragen aan onze maatschappelijke opgaven. Een stad waar iedereen meedoet en iedereen ertoe doet.

Zó doen we dat in Zwolle.

 

Dit ga je doen

Het team Infra & Parkeren voert technisch beheerwerk uit en lost storingen op aan de VRI’s, beweegbare bruggen, parkeeraccomodaties, betaalautomaten, selectieve afsluitingen (pollers en slagbomen), marktkasten, camera’s en mobiele snelheidsdisplays.

Hoe een werkdag eruit kan zien? Elke maandagochtend start je samen met het team in de P-garage Katwolderplein. Je neemt dan samen met de collega’s en operationeel beheerders storingen door en kijkt wat er deze week op de planning staat. Gemiddeld eens in de vijf weken draai je een week 24/7 wachtdienst. Jij had dit weekend wachtdienst en doet verslag over wat daarin is gebeurd. Je loste onder meer een urgente VRI-storing aan een kruispunt snel op. Bij dit soort storingen maak je altijd de overweging of je de klus zelf klaart of een bedrijf inhuurt. Er was ook een pinpas in een parkeerautomaat blijven steken. De dame in kwestie was erg blij dat je haar pas had ‘bevrijd’.

Na dit werkoverleg ga je met een collega voor regulier onderhoud naar de Twistvlietbrug en Mastenbroekerbrug. Daarna stel je een verkeerssituatie veilig door een slagboom open te zetten. Je bent je altijd zeer bewust van veilig werken en voor een veilige verkeerssituatie.  Aan het einde van de middag bespreek je nog een technische ombouwproject met de operationeel beheerder.

Een collega gaat vandaag wat vroeger naar huis, omdat hij naar een voorstelling van zijn kind op school gaat kijken. Dat kan dus in Zwolle. Jij gaat vanavond met vrienden sporten, want van deze baan krijg je enorm veel energie.

Iedere dag is anders. Je plant je werkzaamheden en tegelijkertijd ben je daarin flexibel om urgente storingen op te lossen of om een collega te assisteren.

 

Dit ben jij

Je hebt een afgeronde elektrotechnische opleiding op MBO-niveau (minimaal niveau 3, bij voorkeur niveau 4). Het is een pre als je ervaring hebt met het werken aan technische installaties en affiniteit hebt met verschillende werkterreinen. Als visitekaartje van Zwolle ben je klantgericht en maak je makkelijk contact met inwoners, collega’s en bedrijven, waarmee je samenwerkt.

Het is verplicht om vak- en bedrijfsgerichte opleidingen te volgen, maar dat vind je juist goed, want je wilt jezelf altijd ontwikkelen. Je hebt een rijbewijs B-E en woont in Zwolle of directe omgeving met een maximum rijafstand van 30 minuten (i.v.m. de wachtdienst).

Dit bieden wij

Een salaris van maximaal €3.114,- (maximum functieschaal 7) bruto per maand bij een volledige 36-urige werkweek. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten.

Bovendien krijg je een inconveniëntentoeslag van maximaal €33,- bruto per maand en een wachtdienstvergoeding van €179,64 bruto per maand. Het salaris inclusief dit alles is maximaal € 3.857,58 bruto per maand. Verder krijg je de beschikking over een bedrijfswagen die je ook voor je woon-werkverkeer mag gebruiken. 

Meer weten?

Neem contact op met Anne Struik, teamleider Technisch Beheer. Hiervoor kun je haar bellen of appen (06-12796272), ook ’s avonds en in de weekends. Mailen kan ook: a.struik@zwolle.nl. Schroom niet je grote en kleine vragen te stellen.

Solliciteren kun je alleen via onderstaande button.

solliciteer direct