Trainee Juridisch Planoloog

Dienstverband / uren per week Tijdelijk voor twee jaar / 36 uur
Werk- en denkniveau HBO
Afdeling Ruimtelijke Planvorming
Vacaturehouder Jim van der Zwan
Sluitingsdatum 2 oktober 2022

Wil jij kennismaken met het werkveld van juridisch planoloog? Pak deze unieke kans om juridisch planoloog te worden bij gemeente Zwolle!

Voor de gemeente Zwolle zijn wij op zoek naar een trainee juridisch planoloog voor twee jaar. Een mooie uitdaging waar het juridische en planologische werkveld samen komen. En dat niet alleen! Naast je nieuwe functie bij gemeente Zwolle, start je ook in het traineeprogramma van Talentenregio!

Per 1 oktober 2022 starten wij weer met een nieuwe groep ambitieuze overheidsprofessionals. In het tweejarig programma krijg je een inhoudelijke baan binnen gemeente Zwolle en een waardevol, maar intensief ontwikkelprogramma. In dit programma leer je jezelf en je mede-trainees goed kennen, weet je aan het einde waar je goed in bent en waar je uitdagingen liggen. Belangrijker nog: je komt erachter wat je leuk vindt en waar jouw passie ligt.

Wat ga je doen bij gemeente Zwolle?

In het team Juridische Planologie binnen de afdeling Rumtelijke Planvorming, ga jij een juridische bijdrage leveren aan de implementatie van de Omgevingswet. Ook houd jij je bezig met de vertaling naar een omgevingsplan voor gemeente Zwolle. Als laatste voer je als jurist onderzoek en juridische inventarisaties uit, zodat die informatie betrokken kan worden bij de keuzes door de gemeenteraad over het omgevingsplan. Kortom, een uitdagende functie waarbij jij als trainee de kans krijgt om kennis te maken met het werkveld van juridisch planoloog bij een overheidsinstantie!

Binnen gemeente Zwolle is veel mogelijk, want naast deze opdracht kan de verdere invulling van je opdracht in overleg vormgegeven worden. Jouw kans om een steentje bij te dragen!

Het traineeprogramma van Talentenregio

Naast deze uitdagende opdracht binnen gemeente Zwolle, stroom jij per direct in het traineeprogramma van Talentenregio. Met Talentenregio ga jij de komende 2 jaar werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor hebben wij een intensief, maar inspirerend ontwikkeltraject voor jou samengesteld. Wil je meer weten over het traineeprogramma van Talentenregio? Klik dan hier.

Wie ben jij?

  • Minimaal HBO afgerond in de richting van bestuurskunde, rechten etc.
  • Maximaal 2 jaar werkervaring.
  • Affiniteit met het juridisch én het planologische werkveld.
  • Je bent communicatief vaardig, flexibel, analytisch sterk en een écht verbinder.
  • Je wilt graag uit je comfortzone stappen en werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling!

Wat bieden wij?

Je ontvangt een dienstverband (36 uur) voor de duur van twee jaar bij gemeente Zwolle, waarbij je gemiddeld 32 uur per week werkt aan je opdracht en ongeveer 4 uur per week aan het persoonlijk ontwikkelprogramma. Je brutosalaris is € 2.581,-- (schaal 8, trede 0) per maand bij een volledige werkweek van 36 uur. Het ontwikkelprogramma nemen wij volledig voor onze rekening en volg je binnen werktijd. Daarnaast ontvang je naast een reiskostenvergoeding (o.b.v. openbaar vervoer 2e klasse of eigen vervoer € 0,19 per km) een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Je hebt de mogelijkheid om dit bedrag maandelijks of jaarlijks te laten uitkeren. Het vakantiegeld en een eindejaarsuitkering is in dit bedrag opgenomen. Het pensioen dat voor je wordt opgebouwd, staat los van deze regeling. Ook heb je de mogelijkheid om flexibel te werken (in overleg met je opdrachtgever).

Meer weten?

Ben je enthousiast en wil je vrijblijvend meer informatie? Of heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op via trainee@talentenregio.nl of via 0529 - 438 900.
Wij vertellen je graag meer!

Interesse?

Zie jij jezelf starten in ons traineeprogramma mét deze uitdagende functie? Dan zien wij graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet. Solliciteren kan tot en met 2 oktober 2022 en alleen via onderstaande link.  

https://www.talentenregio.nl/vacature/trainee-juridisch-planoloog-gemeen...