Verhuurd - Appartement in de binnenstad van Zwolle gelegen aan de Praubstraat 8

De gemeente Zwolle is eigenaar van het karakteristieke Celecomplex, dat o.a. bestaat uit een filmhuis, Stadstheater, atelierruimten en een aantal appartementen.

“Wonen in de levendige binnenstad van Zwolle!”

Eén van deze appartementen wordt door de gemeente te huur aangeboden. Het appartement bestaat uit twee verdiepingen en is circa 60 m2 groot.

Het appartement is als volgt ingedeeld:  beg. grond: gedeelde hal met trap naar boven, 1e verd.: hal met  toilet, woonkamer met open keuken, 2e verd.: één slaapkamer en badkamer. Het appartement is met name geschikt voor bewoning door een één- á tweepersoons huishouden.

Huurprijs: de huurprijs bedraagt € 820,- per maand (exclusief servicekosten). Ook dient bij aanvang van de huur een waarborgsom van 2 maal de huurprijs per maand gestort te worden. Het appartement is per 1 juli 2020 beschikbaar.

In de directe omgeving van het appartement vinden structureel verschillende publiektrekkende activiteiten plaats. U dient daarom rekening te houden met een zekere mate van (geluid)overlast die onlosmakelijk verbonden is met deze activiteiten.

Foto's:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plattegrond