Breezicht kavel 7, onder optie

Oppervlakte 516 m², prijs € 268.474,80 k.k. incl. BTW

Soort bouwgrond Bouwgrond
Perceeloppervlakte 516 m²
Aanvaarding In overleg
Status Onder optie 
Prijs € 268.474,80 k.k. incl. BTW

Een mooie vrijstaande kavel is nog beschikbaar in de wijk Breezicht in Stadshagen. 

Veel groen

Breezicht is de jongste wijk in Stadshagen. Het wordt een gevarieerde wijk, waar je zowel kunt huren als kopen. De woningen in Breezicht liggen allemaal wat verhoogd op terpen in het landschap, in de lager gelegen delen wordt het water geborgen. De buurt sluit met zijn open structuur goed aan bij de rest van Stadshagen, maar ook bij het weidse polderlandschap ten noorden van Zwolle.

In grote lijnen is Breezicht onderverdeeld in twee stukken: Een zuidelijk deel (twee deelgebieden, ca. 610 woningen) en een noordelijk deel (vier deelgebieden, ca. 530 woningen). Het zuidelijke deel, waar ook deze 23 kavels liggen, wordt als eerste gerealiseerd, het noordelijke deel, met een duinenlandschap, volgt aansluitend. In het zuidelijke deelgebied is het groen opvallend aanwezig. Zo grenst elke woning aan een groene ruimte en heb je hier echt het gevoel dat je buitenaf nabij de stad woont.
 

Waterrobuust  

Slim omgaan met water is een nuttige Nederlandse traditie. Zeker nu het klimaat lijkt te veranderen en we soms te weinig water hebben en soms te veel. We spelen daarop in door overtollig (regen)water te bewaren. Niet ondergronds, maar zichtbaar in de buurt.
Als het regent in Breezicht, wordt overtollig water via watergangen, wadi’s en groenzones naar een centrale waterpartij geleid. Deze ‘waterbuffer’ vormt een reserve voor perioden van droogte en hittegolven. Hij heeft genoeg capaciteit om ook overtollig regenwater uit andere delen van Stadshagen te bergen. De wadi’s zijn her en der in Breezicht zichtbaar. In tijden dat het niet regent, vallen de wadi’s vanzelf weer droog. Het maakt Breezicht niet alleen klimaatbestendig, de buurt krijgt er ook een heel eigen gezicht van.
 

Interesse

Neem contact op met mevrouw I. de Vos, telefoonnummer 038 4982590 of per mail op ikbouwmijndroomhuisin@zwolle.nl