Scan Vitaal Vooruit

Wil jij als ondernemer advies over de financiële positie van jouw onderneming? Jouw cijfers vergeleken met branchegenoten? Concrete tips over verbetering? Meld je aan voor de scan Vitaal Vooruit. Naast horeca- en retailondernemers mogen nu ook ondernemers binnen de sectoren recreatie, evenementen en cultuur uit de Regio Zwolle kosteloos gebruikmaken van dit traject.

Praktische adviezen en ondersteuning

Hoe ziet deelname aan het traject eruit? Samen brengen we jouw situatie in kaart: het karakter van jouw bedrijf, relevante cijfers en eventuele schulden. Daarna maken specialistische landelijk erkende adviesbureaus met kennis over jouw branche een advies van de ontwikkeling van jouw bedrijf en omzet voor de komende twee jaar.

Met de focus op de ontwikkeling van de liquiditeit en de mogelijke ruimte voor investeringen. Op basis van deze analyse ga je in gesprek met deze experts. We kijken naar het concept, jouw bedrijf en de financiën. Samen kiezen we de vervolgstappen die nodig zijn om op een gezonde manier door te gaan of klaar te zijn voor de volgende investering. Ook zijn partners betrokken met kennis over huurvoorwaarden.

Het opgeleverde rapport dat je krijgt van kan je ook delen met banken, gemeenten en organisaties wanneer hiernaar gevraagd wordt.

Aanmelden

Heb je interesse in het traject Vitaal Vooruit doorstart? Meld je dan voor donderdag 1 december 2022 aan. Dat kan via de onderstaande button of door een mail te sturen naar contact@samenuitdecrisisregiozwolle.nl. We bellen je binnen 24 uur om een afspraak te maken. Deelname is kosteloos.

Over Regio Zwolle Brigade

De Regio Zwolle Brigade is er voor alle 80.000 ondernemers in Regio Zwolle, juist tijdens en na de coronacrisis. Wij staan de getroffen ondernemers bij door hen proactief te benaderen voor hulp en ondersteuning. Bij ons werken experts met brede kennis vanuit verschillende organisaties uit Regio Zwolle. Waaronder: MKB-Nederland Regio Zwolle, VNO-NCW Regio Zwolle, Kennispoort Regio Zwolle en Werkgeverservicepunt. De analyse en adviezen zijn op kosten van onze partners. Hierdoor kunnen wij dit traject kosteloos aanbieden aan ondernemers in de genoemde sectoren!