Welkom op Zwolle.nl

Welkom op de website van de gemeente Zwolle! Snel en eenvoudig vinden wat u zoekt, dat is het belangrijkste uitgangspunt van deze website. Wij hopen dat u dit ook zo ervaart. We helpen graag een handje op weg. Hieronder vindt u de belangrijkste elementen van de website op een rij.

Toptaken

De website is een zogenoemde toptakensite. De meest gezochte pagina’s en onderwerpen verschijnen automatisch bovenaan. Dit informatieblok heeft een centrale plek op de site. Gemiddeld 80 tot  85% van alle vragen wordt daarmee direct al op de homepage beantwoord. U kunt hier ook digitaal een product of dienst aanvragen, een melding doorgeven of een afspraak maken. Of u nu met smartphone, tablet of pc gebruikt;  het beeld past zich automatisch aan.

Zoekfunctie

Op elke webpagina vindt u in de linker bovenhoek de zoekbalk. Typ het onderwerp in dat u zoekt en u krijgt een overzicht van de gevonden resultaten. Het digitale loket is geïntegreerd in de website. Zoeken wordt daarmee makkelijker en vraagt minder beheer.

Navigatiebalk

Deze balk maakt inzichtelijk in welke thema’s de website is opgebouwd en helpt u navigeren door de site. Hier vindt u de indeling van de website.

Thuis en Logo

Op elke webpagina kunt u via de knop ‘thuis’ of het gemeentelogo direct terugkeren naar de startpagina.  

Archief

Het is mogelijk om een exacte kopie van de website van elke willekeurige datum op te vragen. Ga daarvoor naar: http://zwolle.archiefweb.eu

Fotocarrousel

Op de homepage vindt u een fotocarrousel. Het zijn foto’s van actuele onderwerpen, situaties en projecten die elkaar afwisselen.

Nieuws

Op de homepage vindt u een overzicht van de meest recente persberichten van de gemeente Zwolle.

Agenda

Op de startpagina vindt u een agenda. Het is een overzicht van de gemeentelijke activiteiten die binnenkort die in de stad plaatsvinden.

Contactgegevens

Informatiebalk met de contactgegevens van de gemeente Zwolle. Deze treft u onderaan elke webpagina. 

Vragen?

Heeft u nog vragen over onze website? Neem dan s.v.p. contact op met de gemeente.