Nazorg voor inwoners met aflopende TONK/TOZO-5 regeling

Normale regelingen

Misschien heeft u nog te maken met de gevolgen van de coronamaatregelen. Is dat bij u het geval? En dreigt u daardoor in de problemen te raken? Dan kunt u misschien vanaf 1 oktober 2021 een beroep doen op de normale regelingen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan: een aanvulling op uw inkomen, hulp bij problematische schulden, of bijzondere bijstand.

Het is goed om te weten dat na 1 oktober 2021 nog steeds mogelijkheden zijn voor uitstel van betaling van belastingen, verlaging van uw hypotheeklasten en bepaalde vormen van extra bedrijfsfinanciering

Meer informatie over de normale regelingen vindt u op:

Schulden?

Dreigen de schulden u boven het hoofd te groeien? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons team Ondernemers en Geldzaken. U kunt rechtstreeks contact met ze opnemen via e-mail: teamog@zwolle.nl(link stuurt een e-mail).

Vragen?

Heeft u nog vragen? Twijfelt u of u recht heeft op een normale regeling? Of wilt u uw situatie eerst bespreken met een medewerker?
Neem dan gerust contact met ons op. Wij leveren maatwerk en denken met u mee. Samen met u kijken we of u recht heeft op (één van de) normale regelingen.

U kunt ons van maandag tot en met donderdag over de normale regelingen bellen op 038 – 498 3160. Krijgt u op dat moment geen contact? Bel dan 14038.

Onderneming

Als u zich zorgen maakt over het toekomstperspectief van uw onderneming en voor heroriëntatie of bemiddeling naar (ander-) werk, dan kunt u middels het online contactformulier(externe link) contact opnemen met de Regio Zwolle Brigade.

Meer weten? Kijk op de website:

U kunt ons met vragen over uw onderneming bellen op 038-4984480.