Geldplan Zwolle - Startpunt Geldzaken

Geldplan Zwolle is een handige manier om tips te krijgen over geld. U krijgt tips om minder uit te geven en tips om uw inkomsten te verhogen. Daarnaast krijgt u inzicht voor als u geld overheeft en hoe u daar goede keuzes in maakt. Mooi meegenomen deze tips, niet laten liggen dus!

Voor iedereen

Op Geldplan Zwolle kan iedereen goede tips krijgen. Het is gemaakt voor alle inkomens en er zijn verschillende Geldplannen.

Persoonlijk Geldplan 'Kom uit de geldzorgen'

U maakt zich zorgen maakt over uw financiële situatie? Dan kan het persoonlijk plan 'Kom uit de geldzorgen' op Geldplan Zwolle u hierbij helpen. U krijgt niet alleen een beter overzicht, u krijgt ook allerlei actiepunten aangereikt. Hierdoor komt er weer uitzicht op een toekomst zonder geldzorgen.

Het Geldplan u naar vrijwilligers op het gebied van thuisadministratie en naar medewerkers van de gemeente Zwolle als u extra hulp nodig heeft.

Persoonlijk geldplan 'Beter rondkomen'

Wilt u ook graag dat uw inkomsten en uitgaven beter in evenwicht zijn met elkaar? Dat er niet meer geld uitgaat dan er binnenkomt? Maak dan het persoonlijk plan 'Beter Rondkomen' op Geldplan Zwolle. Het helpt u om vaker geld over te houden op het einde van de maand.

Persoonlijk geldplan 'Sparen, aflossen of beleggen'

Als u juist geld overheeft, maakt u het persoonlijk plan 'Sparen, Aflossen of Beleggen' op Geldplan Zwolle. Hiermee ziet u wat voor u goede keuzes zijn als het om uw geld gaat. Na het beantwoorden van de vragen krijgt u een overzichtelijk verslag.

Persoonlijk geldplan 'Rondkomen met kinderen'

Heeft u moeite uw kinderen te bieden wat ze nodig hebben? Wilt u weten welke regelingen beschikbaar zijn? Dit geldplan helpt u op weg.

Persoonlijk geldplan Studie (klein)kinderen

Wilt u geld opzij zetten voor de studie van uw (klein)kind? Bepaal zelf welk bedrag u opzij wilt en kan zetten. En zie wat het u oplevert bij sparen en/of beleggen.

Geldplan Zwolle - Startpunt Geldzaken

 

Het Startpunt Geldzaken is een initiatief van Nibud, Vereniging Eigen Huis, Vereniging van Effectenbezitters (VEB) en de Financial Planning Standard Board, Nederland (FPSB). De gemeente Zwolle is partner.