Werkvoorbereider Civiele Techniek

Functie

Werkvoorbereider Civiele Techniek

Dienstverband

Vast, 36 uur, schaal 9

Werk-/denkniveau

HBO

Afdeling

Civiel en Groen

Sluitingsdatum

22 augustus 2019

Dit zijn wij

Een natte voetenkaart voor klimaatadaptatie én de slimste binnenstad. Zo doen we dat in Zwolle. Samen met onze 126.000 inwoners, want we geloven dat het leven beter wordt als we met elkaar optrekken.

Experts inrichting openbare ruimte

De afdeling Civiel en Groen, zestien adviseurs en elf werkvoorbereiders, levert expertise voor de inrichting van de openbare ruimte. Het team werkvoorbereiders vertaalt ruimtelijke plannen in technisch maakbare plannen en stelt ‘uitvoeringscontracten’ op die worden aanbesteed.

Klimaatadaptatie, circulariteit en energietransitie zijn grote opgaven binnen Zwolle. Jij vindt het mooi om deze thema’s te verbinden met de ontwikkeling van de stad.

Dit ga je doen

Het is fijn dat je je kennis in Zwolle kan verdiepen en verbreden, omdat je bij veel interessante projecten betrokken bent. Je maakt ‘meters’ voor Hessenpoort, een bovenregionaal industrieterrein, waar bedrijvigheid zindert in de lucht. Zwolle heeft de ambitie om de vierde regio van Nederland te worden qua economische ontwikkeling. Die drive geeft jou energie.

Gedreven en innovatief

Je gaat ook graag aan de slag voor Stadshagen. Een ruim opgezette wijk, waar de komende tijd zo’n 500 huizen per jaar worden gebouwd. Hoe gaan we het water afvoeren? Wat wordt het profiel van de verschillende wegen? Gaan we voor individuele warmtepompen en hoe houden we het landschap aantrekkelijk? Je hebt een aantal innovatieve producten gescout die je vandaag presenteert aan collega adviseur. Ze zijn enthousiast. Het is een gedreven team dat innovatie omarmt en samen topwerk levert.

Een collega werkvoorbereider wil nog even wat tegen je aanhouden. Het gaat over een fietsenkelder in de Spoorzone, waar straks 6000 fietsen in passen. In dit gebied wordt niet alleen het openbaar vervoersysteem opgewaardeerd, maar de Spoorzone wordt in de toekomst ook betrokken bij de binnenstad.

Samenspel

Vanmiddag maak je een uitvoeringscontract af. Afhankelijk van het vraagstuk zijn contracten RAW of geïntegreerd, voordat ze worden aanbesteed. Het leuke van je werk is het samenspel. Alle partijen waar je contact mee hebt. Projectleiders, stedenbouwkundigen, inhoudelijke adviseurs en externe partners. Ook al werk je vlak vóór de uitvoering; jij pakt de kans om in een zo vroeg mogelijke fase aan tafel te zitten.

Je bent blij dat je voor Zwolle hebt gekozen. Je ziet het resultaat van een integrale ontwikkeling van een stad die groeit en je krijgt alle ruimte voor je eigen groei.

Dit ben jij

Je hebt een HBO opleiding Civiele Techniek. Je werkt nu al bij de overheid of bij een private partij. Misschien ga je er niet in salaris op vooruit, maar je kiest bewust voor meer betrokkenheid. Resultaat zien van je werk. Niet meer van hot naar her rennen. De tijd krijgen om te excelleren in je werk en te investeren in jezelf. Want in Zwolle kun je doorgroeien. Als jij gaat voor de stad, gaat de stad voor jou.

Dit bieden wij

Een salaris van maximaal € 3.805,- (schaal 9) bruto per maand bij een volledige werkweek van gemiddeld 36 uur per week. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Dit is in totaal maximaal € 7.785,- bruto per jaar dat je maandelijks of jaarlijks laat uitkeren. In dit bedrag is o.a. het vakantiegeld en een dertiende maand opgenomen. Daarnaast wordt er pensioen voor je opgebouwd.

Meer weten?

Afdelingshoofd Oebele Jansma: ‘Ik werk al lang bij Zwolle in verschillende functies. Zwolle verveelt nooit! Graag maak ik een afspraak om jouw visie op het vak te horen en je meer te vertellen over de projecten in Zwolle. Bel, app of mail mij. Dat kan ook ’s avonds of in het weekend’.

Oebele Jansma, 06-53 69 85 95, o.jansma@zwolle.nl.

Solliciteren kan alleen via onderstaande sollicitatiebutton.

solliciteer direct