Kavels De Tippe

Samen met een architect een rijwoning ontwerpen naar uw eigen woonwensen? In De Tippe kan dit binnenkort. Hier komen na de zomer tien kavels te koop voor geschakelde woningen, die allemaal een eigen, unieke gevel krijgen. Het worden een echte blikvangers in de buurt.

Bijzondere gevels

Wilt u de gevel laten inspringen met een loggia, dakterras of terugliggende ingang? Of kiest u liever voor een uitstekende gevel, met bijvoorbeeld een erker, bloemkozijn of uitbouw? Het kan allemaal! Ook de kleuren en materialen bepaalt u grotendeels zelf. Dat geeft een bijzondere en gevarieerde uitstraling.

Aan de slag met een architect

Samen met een architect kunt u de woning helemaal op maat ontwerpen met voldoende ruimte voor u en bijvoorbeeld uw opgroeiende kinderen of uw hobby’s. U kiest zelf een architect die bij u past. Een eigen huis ontwerpen kost tijd, maar het levert wel een huis op dat helemaal bij u past! En in afstemming met de buren zorgt u voor een prachtig architectonisch hoogstandje. Durft u het avontuur aan?

Interesse?

De precieze datum van de start verkoop is nog niet bekend. Op dat moment komt er ook meer informatie beschikbaar over de kavels, zoals verkoopprijzen e.d. Als u zich aanmeldt voor onze kavel-alert, krijgt u bericht als de kavels in de verkoop gaan.