Energiemaatregelen aan uw woning

Verbeter&Bespaar - Zwolle ondersteunt particuliere woningeigenaren bij het energiezuiniger en duurzamer maken van hun woning. Zo kunt u een premie ontvangen voor het isoleren van uw woning of gebruik maken van de duurzaamheidlening.

Energiebesparende maatregelen aan uw woning zorgen voor een lagere energienota, verhogen uw wooncomfort en dragen bij aan de waarde van uw huis.

De gemeente Zwolle en de provincie stimuleren particuliere woningeigenaren maatregelen te nemen op het gebied van energiebesparing en energieopwekking. Voor de aanvragen kunnen Zwollenaren terecht op de website www.verbeterenbespaar-zwolle.nl.

Duurzaam Zwolle

In Zwolle werken we samen aan duurzaamheid: met instellingen, bedrijven en burgers. Als gemeente stimuleren we, verbinden we en geven we ruim baan aan innovatieve oplossingen die zorgen voor een stad in balans.

Op duurzaamzwolle.nl vindt u alle informatie voor een duurzaam leven.

Powered By You

Poweredbyyou.nl is een onafhankelijke website die consumenten helpt om zelf eenvoudig te besparen op hun energierekening. Ook Zwolle doet hieraan mee omdat PoweredByYou bijdraagt aan zowel verduurzaming van de stad als het aanslingeren van de economie op lokaal niveau.

Inwoners en ondernemers kunnen op Powered By You gemakkelijk de krachten in hun eigen buurt bundelen voor energiebesparing en duurzame energie.

Op de site ziet u in een paar muisklikken welke energiemaatregelen voor u voordeel kunnen opleveren en met welke buurtgenoten u kunt optrekken. Vervolgens kunt u via het platform gezamenlijk lokale leveranciers om een aanbieding vragen.

Zonatlas

Hoe rendabel zijn zonnepanelen voor uw huis? Bekijk dit op de Zonatlas van Zwolle! De zonatlas laat in één oogopslag zien welke daken in de gemeente geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen en het opwekken van zonne-energie. Door middel van een eenvoudige rekenmodule kunt u snel uitrekenen wat de investering u zal opleveren.