Maak een creatief en uitdagend Stadsstrand met landelijke impact!

In hartje Zwolle, op het Rodetorenplein, wordt ruimte geboden voor een tijdelijk stadsstrand (3 jaar). Er wordt gedacht aan horeca met een groot aanbod aan activiteiten. De locatie ligt aan de gracht en aan één van de belangrijkste entrees van de Zwolse binnenstad. De gemeente Zwolle daagt u uit om een opvallend creatief plan te bedenken om deze locatie aantrekkelijk en levendig te maken voor bewoners en bezoekers van de stad.

Wie zoeken wij?

De gemeente Zwolle wil deze locatie, gedurende het zomerseizoen (1 mei tot 1 oktober) verhuren voor een periode 3 jaar.  Bij succes is eventueel verlenging met 2 jaar mogelijk. We zoeken een partij met een haalbaar plan dat past bij de ambities om er een aantrekkelijke, creatieve en “jonge” locatie van te maken die landelijk op gaat vallen qua vormgeving en concept.

Wat hebben wij te bieden?

Een kansrijke locatie midden in de binnenstad van Zwolle met een passende huurovereenkomst.

Voorwaarden

Download hier voorwaarden voor inschrijving: 

Uitvraag tijdelijk concept Rodetorenplein 2022-2024.pdf

Of bekijk de voorwaarden op Tenderned

Vragen en antwoorden bij uitvraag

Initiatiefnemers hebben verschillende vragen gesteld bij de uitvraag voor dit tijdelijke concept. In onderstaand pdf-document staan de vragen zoals die gesteld zijn door de initiatiefnemers, met beantwoording van de gemeente Zwolle. 

Vragen en antwoorden bij uitvraag tijdelijke concept Rodetorenplein.pdf

Heeft u interesse?

Heeft u een passend plan voor dit tijdelijke stadsstrand op het Rodetorenplein gedurende de zomerperiodes met ingang van 2022? Stuur dan vóór 24 oktober 2021 uw plan in bij secetariaat.zwre@zwolle.nl. Met vragen over deze opgave kunt u een mailtje sturen aan secretariaat.zwre@zwolle.nl.