Informatie voor geïnteresseerde partijen

De gemeente Zwolle wil het Statenzaalcomplex verhuren. Een buitenkans, als je bedenkt dat dit uit 1898 stammende gebouw een historische parel van de stad is. Dit prachtige Rijksmonument, gelegen middenin het kernwinkelgebied van Zwolle, is klaar voor een aantrekkelijke bestemming die de binnenstad een nieuwe impuls geeft.

Een invulling die past bij de iconische status van het pand, maar ook bij de creatieve geest van deze moderne tijd. Wij zoeken dan ook partijen met ambitie en originele ideeën

Uw initiatief

Ziet u kansen voor een passend en haalbaar initiatief voor het Statenzaalcomplex dat u ook wilt realiseren? Wij horen graag uw voorstel. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over onze ambities voor het Statenzaalcomplex, de randvoorwaarden voor de initiatieven en de manier waarop u uw initiatief kunt indienen. Ook vindt u daar de plattegrond.

Match Making Event

Op woensdag 27 maart 2019 werd het Match Making Event georganiseerd. Een mogelijkheid om het pand te bezichtigen en kennis te maken met andere geïnteresseerde partijen.

Iedere partij heeft de gelegenheid gehad om zijn of haar idee vanaf een ‘zeepkist’ te laten horen. Een mogelijkheid om bij het zien van een match met een andere partij samen een plan voor het Statenzaalcomplex te ontwikkelen.

De presentatie van het Match Making Event en alle aanvullende informatie over de uitvraag vindt u hierna. Vragen kunt u stellen via binnenstad@zwolle.nl

 

Documenten

uitvraag statenzaal.pdf

locatie-statenzaal-in-binnenstad-zwolle.pdf

meetstaat_-_diezerstraat_80_zwolle.pdf

akoestisch onderzoek.pdf

 

 

deelnameverklaring.pdf

Bestemmingsplan Statenzaal

presentatie_mme_27_maart.pdf

190404.beantwoording_vragen.pdf