Naturalisatieceremonie nieuwe Nederlanders

Op deze pagina staan foto's van de laatst gehouden ceremonie voor nieuwe Nederlanders. U vindt hier de groepsfoto en een pdf met foto's. U kunt tot ongeveer een maand na plaatsing de volledige fotoreportage downloaden. De gemeenten Zwolle en Kampen organiseren de ceremonies samen.

Ceremonie tijdens corona

Bij het organiseren van de naturalisatieceremonie hebben we nog te maken met 1,5 meter afstand houden in onze zaal. Hierdoor kunnen we maar hele kleine groepen toelaten. We hebben daarom besloten om alle ceremonies  in 2021 volledig schriftelijk af te handelen. e coronamaatregelen. Als wij het officiële Koninkijke Besluit hebben ontvangen van de Immigratie- en Naturalisatiedienst, sturen wij u eerst een zogenoemde 'verklaring van verbondenheid' toe. U ondertekent de verklaring en stuurt hem terug in de retourenveloppe. Na ontvangst krijgt u het Koninklijke Besluit. Omdat dat een heel belangrijk document is, sturen we het aangetekend naar u. Dat betekent dat u daarvoor een handtekening voor ontvangst moet zetten.

In 2022 is het de bedoeling weer gewone ceremonies te organiseren, samen met de gemeente Kampen. Die zijn dan afwisselend in Zwolle of in Kampen. Hieronder ziet u dan de kalender.

Foto's

 
U kunt de foto's van de laatste bijeenkomst de hele maand na plaatsing downloaden. Eerdere bijeenkomsten kunt u bekijken via onderstaande pdf's.
 
 
 
 
 
 
 
 

Archief

Foto’s van vorige ceremonies kunt u opzoeken in het Archief.