Monique Wiegers

Wijkbeheerder

Aa-landen, Holtenbroek, Langenholte, Haerst-Tolhuislanden

Wat doet de wijkbeheerder?

Mijn naam is Monique Wiegers en ik ben  wijkbeheerder in Stadsdeel Noord. Ik zet me in om de leefbaarheid in de wijk te verbeteren en bewonersinitiatieven te ondersteunen.

Bewoners en organisaties uit de wijken Holtenbroek, Aa-landen en Haerst-Tolhuislanden kunnen contact met mij opnemen als er een wens of een leuk idee leeft voor de wijk. Wellicht kan ik helpen om die ideeën verder uit te werken.

Ik heb een groot netwerk in en buiten de wijk. Ik kan daarom snel en makkelijk het contact met en tussen bewoners, organisaties, de wijkwethouder en andere medewerkers van de gemeente Zwolle leggen. Ik stimuleer de samenwerking tussen alle partijen en zorg er voor dat (ideeën van) bewoners betrokken worden bij ontwikkelingen in hun buurt en/of bewoners verbeteringen zelf bedenken en uitvoeren.

Samen met de wijkmanager en wijkmedewerker vormen wij het team van het Wijkservicepunt Noord. Onze werklocatie is Wijkcentrum Holtenbroek aan de Bachlaan 20

Heeft u een melding of klacht over wegen/stoepen, verlichting, groen/bomen, riolering, afval, speel- of straatmeubilair dan kunt u dit melden via www.zwolle.nl/meldingen of telefonisch via 14038

 www.zwolle.nl/holtenbroek

www.zwolle.nl/aa-landen

www.zwolle.nl/haerst-tolhuislanden