Kom naar de Dierenwelzijnsmarkt Zwolle! Een markt met advies en tips voor uw huisdier

Kom naar de Dierenwelzijnsmarkt Zwolle! Een markt met advies en tips voor uw huisdier

Wie van dieren houdt kan zijn hart ophalen tijdens de Dierenwelzijnsmarkt Zwolle. Een markt met advies en tips voor uw huisdier. Op woensdag 10 juli 2019 van 11.00 tot 18.00 uur vindt er op het Broerenkerkplein de derde Dierenwelzijnsmarkt plaats. Het Dieren Team Zwolle nodigt u van harte uit! Met name voor kinderen is de markt heel leerzaam. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Dierenwelzijnsmarkt

Op de Dierenwelzijnsmarkt is van alles te zien, te doen en te leren over dieren. Zo kunt u van alles te weten komen over dierenopvang, dierverzorging, diercontact, dierenvoeding en diergezondheid. De Dierenwelzijnsmarkt wordt georganiseerd door het Dierenteam Zwolle, waaraan verschillende Dierenwelzijnsorganisaties zijn verbonden. Er is een mini-kinderboerderij. Kinderen kunnen een kijkje nemen in de echte dierenambulance en kunnen hun gezicht laten schminken. Er lopen ezeltjes rond en verspreid over de dag worden er demonstraties hondenbehendigheid gegeven. Ook kan een kind Dinoland mee helpen zoeken naar hun Dino, door een flyer van Dinoland in te vullen – ze moeten dan wel oppassen voor T-Rex..!  

Dieren Team Zwolle

Dieren Team Zwolle is het samenwerkingsverband van Dieren Welzijnsorganisaties in Zwolle waaronder: Stichting Flappus, Stichting Zwolse Kinderboerderijen, de Stichting Zwols Dierenasiel, Stichting Dierenambulance Zwolle, Dierenbescherming regio Noordoost Overijssel, Stichting Avifauna Vogelbescherming Zwolle, Dierenvoedselbank Zwolle, Blijf-van-mijn-Dier/IFAW, Dierweide Berkum, de Stadshoeve, de Wijkboerderijen (Travers), de gemeente Zwolle en (Dieren)Politie.