Spoorcafé woensdagavond 16 oktober 2019

Spoorcafé woensdagavond 16 oktober 2019

Het Spoorcafé wordt deze keer in een iets ander jasje gestoken. De avond staat in teken van twee nieuwe ontwikkelingen in de Spoorzone: City Post en de nieuwe SPAR-winkel. We trappen de avond af met de plannen voor het voormalige PTT-gebouw aan de Westerlaan. DC Vastgoed wil het gebouw omtoveren tot een inspirerende werkplek voor startende en ervaren ondernemers. Daarna gaan we het hebben over de nieuwe aanwinst in de Spoorzone: SPAR City opent namelijk vanaf eind november haar deuren aan het Lübeckplein. Zoals je gewend bent is er tijdens het Spoorcafé voldoende ruimte om je vragen te stellen. Ook staat er weer een drankje klaar. Je bent deze avond van harte welkom bij City Post aan de Westerlaan.

City Post wordt nieuwe hotspot

Koen Parie van DC Vastgoed zal ons bijpraten over de ontwikkelingen rondom City Post. DC Vastgoed is eigenaar van het voormalige PTT-gebouw en gaat van City Post een nieuwe ‘stedelijke hotspot’ maken. Een modern bedrijvencomplex waar plek is voor startende en ervaren ondernemers die zich bezig houden met onder meer innovatie, onderwijs, horeca, kunst en cultuur. Koen Parie zal tijdens deze avond meer vertellen over de plannen voor het gebouw.

Nieuwe supermarkt aan Lübeckplein

Goed nieuws voor alle reizigers, de inwoners van Hanzeland en studenten: zij kunnen vanaf eind november boodschappen doen bij de SPAR City aan het Lübeckplein. In het gebouw, waar in het verleden de stationsingang was, kan iedereen straks terecht voor een snelle maaltijd of broodje voor onderweg. Exploitant Mathijs Faassen komt vertellen over zijn nieuwe winkel in de Spoorzone.

Welkom

Datum: woensdag 16 oktober
Tijd: 19.30 tot 21.00 uur
Locatie: City Post (Westerlaan 51, vierde verdieping. Er is een lift aanwezig)

Over het Spoorcafé

Het Spoorcafé vindt elke derde woensdagavond van de maand plaats op wisselende locaties. Het Spoorcafé is bij uitstek de plek om op een laagdrempelige manier over de ontwikkelingen in de Spoorzone in gesprek te gaan, ideeën uit te wisselen en om initiatieven te starten. Je bent van harte welkom om mee te denken en mee te doen. Het Spoorcafé is een gezamenlijk initiatief van gemeente Zwolle, provincie Overijssel, NS en ProRail.
 
Meer weten over de Spoorzone? Kijk op www.zwolle.nl/spoorzone en volg Spoorzone038 op Facebook en Twitter.