Uitnodiging Spoorcafé donderdagavond 28 november 2019

Uitnodiging Spoorcafé donderdagavond 28 november 2019

In de Spoorzone gebeurt veel op dit moment. Zo is onlangs Perron038 geopend in één van de oude industriële hallen aan het spoor. Perron038 is een innovatiecentrum voor de maakindustrie: dé plek waar ondernemers, technici en bevlogen studenten samenwerken, onderzoeken en experimenteren. In deze bijzondere industriële hal is donderdagavond 28 november het Spoorcafé.

Dit keer is er een informatiemarkt over de ont­wikkelingen in de Spoorzone. Tijdens het Spoorcafé van mei hebben bewoners en partijen volop meegedacht over thema’s als wonen, werken, verkeer en groen. Over deze thema’s delen wij op 28 november de ideeën voor de toekomst en gaan we graag hierover met u in gesprek. Tegelijkertijd is het dé kans om een kijkje te nemen op Perron038. Vanaf 19:00 uur staat de koffie klaar. U bent van harte welkom!

Perron038

Op Perron038 werken technici, studenten, ondernemers en onderzoekers samen aan de technologie van de toekomst. Om hightech machines beter en duurzamer te maken. Door continue te innoveren, leren en inspireren. Directeur Marius Woldberg geeft om 19.30 uur en 20.00 uur een rondleiding door de bijzondere industriële hal.

Welkom

Tijd: Loop gerust binnen tussen 19:00 en 21:00 uur
Datum: Donderdag 28 november 2019
Locatie: Perron038, Hanzelaan 95B

Over het Spoorcafé

Het Spoorcafé is bij uitstek de plek om op een laagdrempelige manier over de ontwikkelingen in de Spoorzone in gesprek te gaan, ideeën uit te wisselen en om initiatieven te starten. Je bent van harte welkom om mee te denken en mee te doen. Het Spoorcafé is een gezamenlijk initiatief van gemeente Zwolle, provincie Overijssel, NS en ProRail.
 
Meer weten over de Spoorzone? Kijk op www.zwolle.nl/spoorzone en volg Spoorzone038 op Facebook en Twitter.