Vrouwen maken kerstpakketten voor vrouwen

Vrouwen maken kerstpakketten voor vrouwen

"Wij, Melle en Anne, hebben zin om een avond met jullie te praten en te maken. Om elkaar te leren kennen en iets te doen voor de wijk. Daarom hebben we bedacht om tussen de thee en chips kerstpakketten te fabriceren voor vrouwen in Assendorp/Pierik die het minder breed hebben. We zetten hoog in: 100 pakketten!"

Deze oproep aan vrouwen uit de wijk werd een groot succes. Twee avonden kwam een groot aantal vrouwen bij elkaar om kerstpakketten te vullen en te versieren. Melle en Anne: "Een hele fijne manier om elkaar te leren kennen door samen iets te doen."

De kerstpakketten werden persoonlijke afgeleverd bij vrouwen die wel wat extra konden gebruiken met, vooral in de feestmaand december. Ook dat leverde mooie contacten op en veel ontroerende reactie.

Premie op actie voor kerstpakketten voor vrouwen uit Assendorp en Pierik.pdf

Volgens alle vrouwen die hier aan mee hebben gewerkt is dit voor herhaling vatbaar. En dat kan.

Premie op actie

De kerstpakketten zijn vooral door al deze vrouwen gevuld, versierd en bezorgd en een beetje met geld van de gemeente Zwolle uit de pot Premie Op Actie.

Iedereen met een goed idee om de wijk mooier, gezelliger en veiliger te maken kan een aanvraag doen. Kijk voor meer informatie hier.