Ilse Bloemhof

Wijkregisseur

Diezerpoort, Wipstrik, Wijthmen en Berkum

Wat doet de wijkregisseur?

Mijn naam is Ilse Bloemhof en ik ben wijkregisseur in Stadsdeel Oost.  Ik zet me in om de leefbaarheid in de wijk te verbeteren en bewonersinitatieven te ondersteunen.

Bewoners en organisaties uit de wijken Diezerpoort, Wipstrik, Wijthmen en Berkum kunnen contact met mij opnemen als er een wens of een leuk idee leeft voor de wijk. Wellicht kan ik helpen om die ideeën verder uit te werken. 

Ik heb een groot netwerk in en buiten de wijk. Ik kan daarom snel en makkelijk het contact met en tussen bewoners, organisaties, de wijkwethouder en andere medewerkers van de gemeente Zwolle leggen. Ik stimuleer de samenwerking tussen alle partijen en zorg er voor dat (ideeën van) bewoners betrokken worden bij ontwikkelingen in hun buurt en/of bewoners verbeteringen zelf bedenken en uitvoeren.

Samen met de wijkmanager en wijkmedewerkers vormen wij het team van het Wijkservicepunt Oost. Onze werklocatie is Bij Siem, Anthonie v.d. Heimstraat.

Heeft u een melding of klacht over wegen/stoepen, verlichting, groen/bomen, riolering, afval, speel- of straatmeubilair dan kunt u dit melden via www.zwolle.nl/meldingen of telefonisch via 14038.

www.zwolle.nl/diezerpoort

www.zwolle.nl/wipstrik

www.zwolle.nl/wijthmen

www.zwolle.nl/berkum

www.zwolle.nl/mijnwijk