Buurtpanel Verduurzamen Stadshagen

Buurtpanel Verduurzamen Stadshagen

Wijkbewoner Sander Blok is actief in Stadshagen als verbinder van duurzame initiatieven. Hij wil graag met bewoners in gesprek over het verduurzamen van Stadshagen.

Wat zijn de behoeften van bewoners?

Sander wil graag met een groep van zo’n twintig bewoners een buurtpanel vormen om samen te onderzoeken waar de behoeftes liggen van bewoners in Stadshagen.

Iedereen die al ervaring heeft met het verduurzamen van de woning, mensen die daarover denken en zij die daar graag over willen meedenken zijn welkom om zich aan te sluitel bij het panel.

Drie bijeenkomsten

In drie bijeenkomsten komen de volgende vragen aan de orde:

  • Wat zijn de behoeftes van bewoners van Stadshagen als het gaat om het verduurzamen van hun woon- en leefsituatie?
  • Vinden de bewoners de informatievoorzieningen vanuit de gemeente vindbaar, beschikbaar, leesbaar en bruikbaar en denken zij dat deze informatie daadwerkelijk bijdraagt aan het verduurzamen van de woonwijk?
  • Wat is de visie van bewoners op toekomstgericht leven? Kunnen we een stip op de horizon zetten en een aantal tussenstappen benoemen?

Wanneer en waar

De bijeenkomsten zijn op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur op 24 oktober, 12 december 2018 en 23 januari 2019 in de Stadshoeve aan de Oude Wetering in Stadshagen.

Aanmelden

Wil je meedoen meld je dan aan door een mail te sturen naar sanderblok76@gmail.com