Fotowedstrijd voor kinderen uit Stadshagen

Fotowedstrijd voor kinderen uit Stadshagen

Kinderen van 9 t/m 12 jaar kunnen een ballonvaart winnen door voor 3 juni een foto te maken en in te leveren van hun tofste plek in Stadshagen.

Dat kan een gebouw, een straat of een speeltuin zijn. Iets wat voor hen de wijk Stadshagen bijzonder maakt.

Alle foto’s worden gepubliceerd in de wijkkrant Vinexpress en tentoongesteld op borden op verschillende plekken in de wijk zoals het Twistvlietpark. De winnende foto wordt bekend gemaakt op het festival Symphonica Stadshagen op 25 juni.

Foto-eisen

  • Een foto van een plek in de wijk in de categorie historie, mens en natuur of architectuur.
  • Toelichting in de mail waar de foto is gemaakt en waarom voor deze plek is gekozen.
  • Mailen voor 3 juni 2022 met contactgegevens naar wijkservicepuntwest@zwolle.nl met het onderwerp: fotowedstrijd.
  • Foto minimaal 3 MB en maximaal 10 MB en in jpg-formaat.

Flyer Fotowedstrijd 25 jaar Stadshagen

Jij & en de wijk

De wedstrijd wordt georganiseerd door Oversticht en gemeente Zwolle. Oversticht geeft op een aantal scholen in Stadshagen een erfgoedles over Stadshagen en een fotografieles. De kinderen van die scholen doen ook mee aan de wedstrijd. Oversticht organiseert in heel Zwolle activiteiten voor kinderen onder de naam Jij & de wijk.

25 jaar Stadshagen

De wedstrijd wordt georganiseerd omdat Stadshagen 25 jaar bestaat. Op 27 november 1996 werd de eerste paal geslagen. In juni 2022 is het 25 jaar geleden dat de eerste bewoners de sleutel kregen van hun woning. Het 25-jarig bestaan wordt gevierd met allerlei activiteiten. Informatie hierover staat op www.zwolle.nl/stadshagen25.