Jubileumconcert Zang en Vriendschap Westenholte

Jubileumconcert Zang en Vriendschap Westenholte

Zang en Vriendschap bestaat 100 jaar en dat viert het zangkoor uit Westenholte op 9 maart 2018 met een jubileumconcert. Het koor gaat het publiek die avond laten genieten van een keur aan liederen uit het repertoire van de afgelopen 100 jaar.

Er staan religieuze, klassieke en moderne liederen op het programma.  “Een 100 jarig jubileum is iets bijzonders”, aldus Kees Lips voorzitter, “en daarom zijn wij verheugd dat de sopraan Clara de Vries en pianist  Adriaan Koops solo en samen met het koor optreden.”

Het koor is druk aan het repeteren en organiseren. Daar gaat veel tijd en geld inzitten. Kees Lips: “We willen zo veel mogelijk mensen uitnodigen het concert bij te wonen. De prijs van het concertkaartje kunnen we gelukkig laag houden door fondsen en donaties.”

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de gemeente Zwolle voor buurtinitiatieven, het Prins Bernhard cultuurfonds, Stichting de Gasthuizen en donaties van winkeliers en leveranciers uit Westenholte.

Waar en wanneer

Het concert is op 9 maart 2018 om 20.00 uur in de Stinskerk, Westenholterweg 19 in Westenholte. Kaarten zijn in de voorverkoop te krijgen voor €5,00, inclusief één consumptie bij koorleden of via email te bestellen bij vandevali@kpnmail.nl. Aan de zaal kost een kaartje €7,50.

Bijdrage voor buurtinitiatieven

Zang en Vriendschap heeft van de gemeente Zwolle een bijdrage gekregen uit het budget Premie op Actie. De gemeente stimuleert bewoners om zelf activiteiten te organiseren in de wijk. Dat kan een concert zijn zijn, maar ook het  inrichten van een pleintje of het organiseren van een sponsorloop.

Heeft u een goed idee om uw buurt mooier, gezelliger en veiliger te maken of om een wijkactiviteit te organiseren? Wilt u zelf de handen uit de mouwen steken om het idee uit te voeren? Kijk voor de spelregels op www.zwolle.nl/premie-voor-buurtintiatieven en leg uw idee voor aan het team Wijkservicepunt West. De contactgegevens vindt u op  www.zwolle.nl/westenholte of bel (038) 498 28 55. Inspiratie voor buurtinitiatieven kunt u opdoen op www.zwolle.nl/doemee.