Aan de slag met je team

De loopbaanadviseurs van Blik werken met verschillende instrumenten en methodieken, waaronder de Talenten Motivatie Analyse (TMA).

Je functioneert het best, leert het snelst, komt zelf in actie en bent het meest betrokken als je werk doet dat past bij jouw drijfveren en talenten. 
De TMA brengt talenten en drijfveren in beeld en is daarom vaak onderdeel van individuele loopbaantrajecten. Maar de TMA wordt ook ingezet voor teams.

Samenwerking

Heb jij met jouw team al eens een teamanalyse gedaan? Een teamanalyse maakt inzichtelijk wat de kracht is van jouw team. Wie is waar goed in? Wat zijn jullie sterke kanten?  De teamanalyse leent zich heel mooi om de samenwerking binnen een team te versterken en om meer begrip richting elkaar te ontwikkelen. Wil je met jouw team aan de slag met een vraagstuk als talentinzet, feedback geven of iets anders? Wees welkom bij Blik!

Lees hoe collega’s terugkijken op de teamanalyse.

Goed om te weten:

Wanneer je met jouw team een analyse doet, krijg je een TMA-teamrapport. Wil je weten hoe een TMA-teamrapportage eruit ziet? Neem dan contact op. Wij kunnen jou een voorbeeldrapportage mailen.

kaart

Blik centrum voor loopbaan & talent bevindt zich in het Stadhuis van Zwolle:

Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle 

Stuur voor contact met Blik een mail naar: blik@zwolle.nl

© 2024 Blik