Over Blik

Wij geloven dat ieder mens (veer)kracht en vitaliteit bezit om te doen wat het meeste plezier en voldoening geeft. Iedereen is regisseur van zijn of haar eigen loopbaan en van de ontwikkeling van zijn of haar talenten.

Met onze deskundigheid, instrumenten, opdrachten, methodieken en netwerken helpen we jou verder op weg bij al je loopbaanvragen. Jij levert de inzet, wij bieden je een scherpe blik, enthousiaste begeleiding en 
positieve, eerlijke feedback.

Blik is er niet alleen voor loopbaanvraagstukken van individuele medewerkers. Wij zijn er ook voor teams. Ook denken wij graag mee met leidinggevenden en HR-adviseurs over loopbaan- en mobiliteitsvraagstukken.

Methodieken

Tijdens jouw loopbaantraject zetten wij verschillende methodieken en instrumenten in. Zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT), oplossingsgericht coachen, vitaliteit coaching, geweldloze communicatie, NLP, Voice Dialogue en de Talenten Motivatie Analyse.

Nieuwsgierig naar wat deze methodieken voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over. 

Talenten Motivatie Analyse  (TMA)

Je functioneert het best, leert het snelst, komt zelf in actie en bent het meest betrokken als je werk doet dat past bij jouw eigen drijfveren en talenten.  
De Talenten Motivatie Analyse (TMA) is een indicator voor talenten en behoeftes en daarom vaak onderdeel van het loopbaantraject.  
De TMA brengt 22 drijfveren en 44 talenten uitvoerig in kaart. Daarnaast krijg je inzicht in welke competenties dicht bij je talenten liggen en daardoor ook makkelijk te ontwikkelen zijn.  

De TMA als basis voor loopbaanstappen

Omdat de TMA ook de consistentie van je antwoorden meet, ontvang je een betrouwbare rapportage. Die kan de basis zijn voor verdere loopbaan- en ontwikkelstappen. Zonder bijkomende kosten is het mogelijk om vanuit de TMA een 360 graden feedback in te zetten, een capaciteitentest en een beroepen- en interessetest te maken. Ook is online informatie beschikbaar over de beschrijving van talenten, competenties, beroepen én kun je navigeren naar vacatures. 

Ook voor teams

Ook kun je met een team aan de slag met de TMA teamanalyse.

Algemene voorwaarden bij dienstverlening door Blik

Op de dienstverlening door Blik zijn een aantal algemene voorwaarden van toepassing. Lees de algemene voorwaarden.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op

Blik centrum voor loopbaan & talent bevindt zich in het Stadhuis van Zwolle:

Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle 

Stuur voor contact met Blik een mail naar: blik@zwolle.nl

© 2024 Blik