Spoorcafé over verschillende Spoorzone-projecten

Brainz, Lübeckplein 68
27 maart 2024 - 27 maart 2024
Homepage

De Spoorzone ontwikkelt zich als een trein! Leuk, maar hoe staat het ervoor met de verschillende projecten?! Laat je tijdens het volgende Spoorcafé op 27 maart bijpraten over vier onderwerpen: de nieuwe duurzame loopbrug de Passerelle, het Koggepark, hoor meer over het thema energie in de Spoorzone en deel je ideeën over de noordentree van het station. Blijf up-to-date en droom met ons mee op 27 maart! 

In de meivakantie wordt de Passerelle op zijn plek gehesen. Een enorme operatie. Maar voordat het zover is gebeurt er al heel veel in de voorbereiding. Projectleider Niels Munnik neemt ons mee in de weken vooraf aan het bijzondere moment van inhijsen. Daarnaast wordt de Koggelaan - as we speak - omgetoverd tot het groene Koggepark. Over ongeveer twee maanden kun je door het park wandelen. Projectleider Erik Trip praat ons bij over de vorderingen.

Zoals bekend komen er veel nieuwe woningen in de Spoorzone. Hoe gaan we deze huizen van energie voorzien? Jaap Kortman (adviseur duurzame gebiedsontwikkeling) deelt hoe we iedereen warm gaan houden. Als laatste gaan we aan de slag met de ontwikkeling van de noordentree van het station. Dit gebied wordt opnieuw ingericht. Droom met ons mee aan de droomtafel en geef je ideeën mee!

Spoorcafé

Datum: woensdagavond 27 maart
Locatie: Brainz, Lübeckplein 68
Start: 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

Hartelijke groet,
Het Spoorzone-team
Gemeente Zwolle