Spoorcafé Passerelle Special: een uniek kijkje achter de schermen

Perron038, Hanzelaan 95B
01 mei 2024
Homepage

Tussen 29 april en 3 mei rijden er geen treinen van en naar Zwolle. Een unieke situatie die eigenlijk nooit voorkomt. Waarom nu wel? Omdat de nieuwe duurzame loopbrug de Passerelle op zijn plek gehesen wordt. En die plek is boven het spoor. Een mooie maar spannende operatie. Het spoorcafé van 1 mei valt in de periode waarin de Passerelle op zijn plek gezet wordt. Kom naar het Spoorcafé en hoor meer over deze minutieus voorbereide precisieklus. 

Projectleider Niels Munnik (gemeente Zwolle) en bouwer Dura Vermeer vertellen wat er in de afgelopen periode aan voorbereiding getroffen is en wat we precies doen tijdens de treinvrije periode. Ze zullen delen waarom dit een klus is die ontzettend nauw komt en vervolgens kunt u buiten een kijkje nemen dichterbij de Passerelle. Hier kunt u uitleg krijgen terwijl de werkzaamheden op de achtergrond plaatsvinden.

Datum: woensdagavond 1 mei
Locatie: Perron038, Hanzelaan 95B
Start:19.00 uur, inloop vanaf 18.30 uur (let op! andere tijd dan normaal)

Hartelijke groet,
Het Spoorzone-team
Gemeente Zwolle

P.S. De uitleg buiten is op ruig terrein. We raden u aan om stevige schoenen aan te trekken die vies mogen worden. Dit deel van de avond is niet rolstoelvriendelijk. Desondanks is er genoeg te zien voor iedereen.