Karel Bolt is namens de gemeente strategisch gesprekspartner van de vier Zwolse topinnovatiecentra. Vanuit de afdeling Ruimte & Economie is hij betrokken bij de economische doorontwikkeling van de Spoorzone.

Wat houdt jouw functie in?

“In samenwerking met het regionale bedrijfsleven, onderwijs- en kennisinstellingen heeft de gemeente vier topinnovatiecentra opgericht: het Polymer Science Park voor de kunststoffenindustrie, het Health Innovation Park voor innovaties in de zorgsector, Climate Campus gericht op klimaatadaptatie en de Enexis Campus gericht op de energietransitie.

Samen met regiopartners wil Zwolle deze topinnovatiecentra de komende jaren een stap verder brengen voor een nieuwe economie, een toekomstbestendige beroepsbevolking en beantwoording van maatschappelijk vraagstukken. Ik stimuleer de samenwerking tussen de launching partners en de topinnovatiecentra.

Vanuit de afdeling Ruimte & Economie ben ik betrokken bij de economische doorontwikkeling van de Spoorzone tot een bruisend innovatiedistrict in Zwolle. In de Spoorzone werkt de gemeente nauw samen met ondernemers, onderwijs- en culturele instellingen om van dit gebied een vernieuwende aantrekkelijke plek te maken om succesvol te ondernemen en met plezier te wonen én te recreëren.

Karel Bolt is aanspreekpunt voor:

Afspraak maken

In het Stadskantoor kunt u alleen op afspraak terecht.

Maak een afspraak

Stadskantoor, Lübeckplein 2, 8017 JZ Zwolle


Stadhuis, Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle

Neem contact met ons op

Postbus 10007, 8000 GA Zwolle

Stuur een bericht

Telefoon: 14 038 (5 cijfers,
tussen 08.30 en 17.00 uur)
Vanuit het buitenland: +31 38 498 31 38

Whatsapp: 06 83 29 66 88
(bellen naar dit nummer is niet mogelijk)

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Zwolle