Kavels Kragge, deel 1

De gemeente Zwolle verkoopt de resterende kavels in Kragge in de Zwolse wijk Stadshagen. Op dit moment is hier geen kavel beschikbaar.

Dát is Breezicht: Kragge 

De buurt Breezicht is de jongste aanwinst van de Zwolse wijk Stadshagen en biedt een eigen kijk op wonen. U woont er ruimtelijk in een natuur-en waterrijke omgeving. Om u heen ziet u de Milligerplas, de polder, duinlandschap, kronkelende beken en riet. In Breezicht ervaart u in alle opzichten ruimte: om te wonen, voor uw kinderen om te spelen, voor de natuur en ruimte voor het overtollige regenwater. Tegelijkertijd is het levendige centrum van Stadshagen en de reuring van de binnenstad van Zwolle op fietsafstand. Het beste van twee werelden. 

In het buurtschap Kragge liggen de woningen verscholen in het rustige natuurlandschap ten noorden van de Milligerplas. De kavels voor vrijstaande en twee-onder-een-kap woningen bieden ruimte voor uw eigen (t)huis! 

Richtlijnen voor sfeer en uitstraling 

In Kragge ligt uw kavel verscholen in een waterrijk gebied met veel riet en natuurlijke oevers. De tuinen en de woningen voegen zich naar deze natuurlijke ligging en de beschutting van het landschap. Om deze atmosfeer en uitstraling volledig tot hun recht te laten komen, heeft de gemeente richtlijnen opgesteld voor de inrichting van uw kavel en architectonische vormgeving van uw woning. Zo maken we sámen het karakter van Kragge. In het bijlageboek leest u meer over die richtlijnen. 

Aan de slag met een architect

U kunt uw woning helemaal op maat ontwerpen met voldoende ruimte voor u en bijvoorbeeld uw opgroeiende kinderen of uw hobby’s. U kiest zelf een architect die samen met u aan de slag gaat. Een eigen huis ontwerpen kost tijd, maar het levert wel een huis op dat helemaal bij u past! 

Brochure

De brochure en het bijlagenboek treft u aan als bijlage. In de brochure en het bijlagenboek staat meer informatie over de kavels en tevens het stappenplan. De eerste drie stappen zijn niet meer van toepassing.

Contact

Indien u een optie wenst dient u dit aan te geven door een e-mail te sturen naar ikbouwmijndroomhuisin@zwolle.nl. Dit gaat volgens het principe 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'. U kunt dan een vrijblijvende optie krijgen van 3 weken waarin u kunt u uitzoeken of uw droomhuis past cq. financieel haalbaar is op deze kavel. 

* De grond is prijsvast voor het gehele jaar. De prijzen zijn kosten koper (k.k.). Alleen betaalt u geen overdrachtsbelasting maar omzetbelasting. Onder k.k. vallen bijvoorbeeld de bemiddelingskosten voor het afsluiten van de hypotheek, notariskoten, kadastrale rechten van de hypotheekakte en kadastrale inmetingskosten.