Kavels Kragge, deel 2

De gemeente Zwolle verkoopt 21 kavels in Kragge, een buurtschap in Breezicht (Stadshagen). Dat is vlakbij de Milligerplas. Het gaat om kavels voor 7 vrijstaande woningen en 14 twee-onder-één-kapwoningen. De kavels zijn 401 tot 802 m2 groot. Ze kosten tussen de € 215.000 en € 450.000 kosten koper, inclusief btw.

Wonen in Breezicht

Breezicht ligt aan de rand van Stadshagen: tussen de polder in het noorden van Zwolle en de rest van Stadshagen in. Hier komen ongeveer 1.140 woningen, verdeeld over 6 buurtschappen. Elk buurtschap heeft een eigen identiteit. Tegelijkertijd is er overal groen en water. Daardoor vormen de buurtschappen samen 1 geheel. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes. De Milligerplas is altijd dichtbij.

Schiereilanden

Buurtschap Kragge bestaat uit alleen vrije kavels. De woningen liggen er verscholen tussen water, natuurlijke oevers en rietzones. Er zijn 3 schiereilanden. De 21 kavels liggen op het linker - meest westelijke - schiereiland. Verschillende woningen grenzen hier met hun tuin aan het water.

Architectuur en tuinen

De architectuur en tuinen zijn er eenvoudig maar wel uitgesproken, geïnspireerd op het landschap. De thema’s zijn ‘natuurlijk wonen’, ‘verscholen in het landschap’ en ‘onder de kap’. Materialen en kleuren passen bij het landschap: de lucht, het water, de beplanting en de seizoenen. Bij het ontwerp van de woning en de keuze van materialen zijn natuurlijke uitstraling, circulariteit en natuurinclusiviteit belangrijk.

Interesse?

Durft u het avontuur aan? Belangrijk om te weten: voor deze kavels bent u verplicht om te bouwen met een architect. In de verkoopbrochure vindt u de bebouwingsrichtlijnen, randvoorwaarden en uitgangspunten.

Nog vragen?

Bel dan het team Kopersbegeleiding van de gemeente Zwolle: (038) 498 22 00. Een e-mail sturen kan ook: ikbouwmijndroomhuisin@zwolle.nl.

Beschikbare kavels

Soort bouwgrondBouwgrond voor twee-onder-één-kapwoning
Perceeloppervlakte472 m²
AanvaardingIn overleg
StatusOnder optie
Prijs€ 255.000,- k.k. incl. BTW*
Soort bouwgrondBouwgrond voor twee-onder-één-kapwoning
Perceeloppervlakte481 m²
AanvaardingIn overleg
StatusOnder optie
Prijs€ 255.000,- k.k. incl. BTW*