Vogelvlucht Impressie Wassinkerf

Kavels Wassinkerf, De Tippe

De gemeente Zwolle verkoopt zeven kavels op het Wassinkerf in de nieuwe buurt De Tippe. Het betreft vijf kavels voor vrijstaande woningen en twee kavels voor twee-onder-één-kapwoningen. Het Wassinkerf ligt in het noorden van De Tippe, in buurschap Het Poldergrid. Hier woon je landelijk, in de luwte van Het Poldergrid en dichtbij de uitvalsroute naar de Mastenbroekerpolder. De zeven kavels variëren in grootte van 400 tot 656 m2. De prijzen liggen tussen de € 210.000,- en € 385.000,- kosten koper, inclusief btw.

Wonen in De Tippe

De Tippe ligt vlakbij het station van Stadshagen, tussen het weidse IJssellandschap en de bestaande buurten van Stadshagen en Westenholte in. De Tippe wordt een groene buurt met veel ruimte om te wonen, werken en recreëren. Met dorpse gezelligheid en de stadse reuring op fietsafstand. In De Tippe komen in totaal ruim 1300 woningen te staan, verspreid over drie buurschappen. Het Poldergrid is het meest landelijke buurschap, in het noorden van De Tippe. In Het Poldergrid is elk erf anders.

Landelijk

Op het Wassinkerf is ruimte voor zeven woningen die in een landelijke omgeving liggen en aansluiten op de duurzame ambities voor De Tippe. De Wassinkstraat loopt als een groene laan aan drie zijden om het erf. Aan de zuidzijde van het Wassinkerf ligt een groene greppel voor de opvang van hevige neerslag, een wadi. Deze zone wordt natuurlijk ingericht en staat in verbinding met de vele watergangen door de wijk.

Levensloopbestendig

Op het Wassinkerf kun je zelf invulling geven aan de opzet en uitwerking van je woning. Aan de westzijde van het erf liggen vier kavels die iets smaller en compacter zijn. Hier is ook ruimte voor het ontwikkelen van een levensloopbestendige woning, met een slaapvertrek op de begane grond. De drie oostelijke kavels zijn wat breder en royaler. Op deze kavels is het bijvoorbeeld mogelijk om de garage los van de woning te bouwen. Alle woningen hebben een verplichte kap en een lage goot. Kenmerkend is de toepassing van hout in de architectuur.

Nog vragen?

Bij vragen kun je contact opnemen met team Kopersbegeleiding van de gemeente Zwolle via telefoonnummer 038 - 498 22 00 of e-mailadres ikbouwmijndroomhuisin@zwolle.nl

Indien er interesse is kunt u een email sturen. U kunt dan een vrijblijvende optie krijgen van 3 weken waarin u kunt uitzoeken of uw droomhuis past cq. financieel haalbaar is op deze kavel.

Beschikbare kavels

Soort bouwgrondBouwgrond
Perceeloppervlakte456 m²
AanvaardingIn overleg
StatusOnder optie
Prijs€ 270.000,- k.k. incl. BTW*
Soort bouwgrondBouwgrond
Perceeloppervlakte656 m²
AanvaardingIn overleg
StatusBeschikbaar
Prijs€ 385.000,- k.k. incl. BTW*
Soort bouwgrondBouwgrond
Perceeloppervlakte456 m²
AanvaardingIn overleg
StatusOnder optie
Prijs€ 270.000,- k.k. incl. BTW*