Collega's vliegen op bijen door de stad.

telefoon iconMedewerker frontoffice (Burgerzaken)

Je werkt in een omgeving, waar ontzettend veel gebeurt. Samen met je collega’s beantwoord je vragen van inwoners en regel je zaken voor hen. Zo vraag je bijvoorbeeld reisdocumenten, rijbewijzen en verklaringen omtrent het gedrag (VOG) aan en verwerk je deze in de systemen.

Vacature kenmerken

Dienstverband / uren per week

Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband / 32-36 uur per week

Werk- en denkniveau

Mbo+/Hbo

Salaris

Maximaal € 3.612,- (schaal 7)

Afdeling

Inwonerszaken

Vacaturehouder

Fauzia Koornstra-Abdoel

Sluitingsdatum

3 december 2023

De afdeling

De afdeling Inwonerszaken (ruim 90 medewerkers) is een gezellige club die voor elkaar en voor onze klanten klaarstaat. Met veel plezier beantwoorden we vragen en geven we informatie over diensten en producten. Hiervoor gebruiken we verschillende kanalen, zoals de balie, telefoon, post, mail, Whatsapp, X en Facebook.

De afdeling bestaat uit de secties Burgerzaken en Klantcontactcentrum en het Team Digitale regie.

De sectie Burgerzaken is onderverdeeld in een front- en backoffice. De frontoffice heeft fysieke contacten met klanten over identiteitsdocumenten, burgerlijke stand, internationaal privaatrecht, basisregistratie personen en registratie niet-ingezetenen. Ook worden digitale (aan)vragen over deze onderwerpen behandeld.

Dit doe jij

Je werkt in een omgeving, waar ontzettend veel gebeurt. Samen met je collega’s beantwoord je vragen van inwoners en regel je zaken voor hen. Zo vraag je bijvoorbeeld reisdocumenten, rijbewijzen en verklaringen omtrent het gedrag (VOG) aan en verwerk je deze in de systemen. Mensen komen bij jou voor uittreksels uit de BRP en Burgerlijke Stand en om geboortes en overlijdens aan te geven. Je registreert niet-ingezetenen (RNI), verwerkt verhuizingen of migraties en geeft parkeervergunningen af.

Hoe leuk is het dat je ook huwelijken aan de balie voltrekt en die bijzondere trouwdag extra speciaal maakt. Maar er zijn nog veel meer klussen die jullie samen oppakken. Nooit een saaie dag, dus.

Meestal verlopen de contacten prettig. Af en toe krijg je met frustraties te maken. Je geeft je grenzen dan duidelijk aan. Mensen voelen dat ze met jou niet kunnen sollen. Door je positieve manier van doen, volgt er vrijwel altijd een goed gesprek.

Dit ben jij

Je hebt minimaal een afgeronde Mbo opleiding, bent digitaal vaardig en kunt omgaan met geautomatiseerde systemen. Een opleiding Burgerzaken en een certificaat om RNI werkzaamheden uit te voeren? Dat is mooi meegenomen. Ook schrijf en spreek je goed Nederlands en red je je prima in het Engels.

Nieuwe taken? Jij draait je hand er niet voor om en pakt deze met gemak op. Het werk kan hectisch zijn. Je laat je niet meeslepen door de waan van de dag en volgt je eigen kompas.  

Dienstverlening zit in je DNA. Daarom zoek je continu naar verbeteringen en geef je je mening als zaken slimmer of anders kunnen. Krijg je tegengas? Geen probleem voor jou. Je houdt je rug recht, want je bent overtuigd van je zaak. Je blinkt uit in je vak en neemt collega’s mee in je enthousiasme. Jouw bijdrage telt en samen maken we het verschil.

We werken met een rooster. Je bent flexibel en in elk geval inzetbaar op de woensdagen en vrijdagen en een avond in de week.

 

Dit bieden wij

Een salaris van minimaal € 2.295,- (schaal 6) en maximaal € 3.612,- (schaal 7) bruto per maand bij een volledige werkweek van gemiddeld 36 uur per week. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Je hebt de mogelijkheid om dit bedrag maandelijks of jaarlijks te laten uitkeren. Het vakantiegeld en een dertiende maand is in dit bedrag opgenomen. Het pensioen dat voor je wordt opgebouwd, staat los van deze regeling.

Het Stadskantoor is trouwens makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Je werkt 32-36 uur per week en krijgt een contract voor een jaar met zicht op een vast dienstverband.

Zwolle, #hartstad en organisatie

In Zwolle geloven we dat het leven beter wordt als we samenwerken met inwoners, ondernemers en partners in de stad. En dat blijkt te werken, want Zwolle scoort hoog op ‘kwaliteit van leven’. Inwoners hebben een groot hart voor de stad, houden van het groen, werken, ondernemen met plezier en voelen zich veilig.

We kijken uit naar een toekomst met meer dan 160.000 inwoners. Het is onze missie om onze brede welvaart te behouden en te versterken. Dit doen we door unieke talenten samen te brengen en onze passie voor de stad en haar inwoners te delen. In Zwolle kun je jezelf ontwikkelen, je interesses en vaardigheden verkennen en de vrijheid ervaren om te doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

We zijn een organisatie, waar we elkaar waarderen, accepteren en respecteren om wie we zijn. Diversiteit verrijkt onze organisatie en zorgt voor een kleurrijk Zwolle, waar iedereen zich thuis voelt.

Meer weten?

Laat weten wie je bent en wat je wilt weten. Bel of mail met Fauzia Koornstra, sectiehoofd Burgerzaken, 038-4982082, f.koornstra-abdoel@zwolle.nl.

Solliciteren

Solliciteren kan tot en met de sluitingsdatum 3 december 2023, alleen via de sollicitatieknop.

Afspraak maken

In het Stadskantoor kunt u alleen op afspraak terecht.

Maak een afspraak

Stadskantoor, Lübeckplein 2, 8017 JZ Zwolle
Stadhuis, Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle

Neem contact met ons op

Postbus 10007, 8000 GA Zwolle

Stuur een bericht

Telefoon: 14 038 (5 cijfers,
tussen 08.30 en 17.00 uur)
Vanuit het buitenland: +31 38 498 31 38

Whatsapp: 06 83 29 66 88
(bellen naar dit nummer is niet mogelijk)

BTW/KvK-nummer

BTW: NL001900249B01
KvK: 08218173

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Zwolle