Meer nieuws

RSS-feed
 • Extra reistijd en hinder door werkzaamheden Bachlaan tussen Stadshagen en Holtenbroek

  Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 april is de Bachlaan tussen Stadshagen en Holtenbroek afgesloten in verband met werkzaamheden. Fietsers kunnen via de berm passeren en bussen rijden om.

 • Werkzaamheden herinrichting Kop van Assendorp

  In opdracht van de gemeente voert aannemer Klink Nijland werkzaamheden uit aan de Kop van Assendorp, waarmee een gedeelte van de Assendorperstraat en Groot Wezenland opnieuw wordt ingericht. Zij zijn hier in januari mee gestart en de eerste fase van de werkzaamheden is over drie weken afgerond. Vanaf 29 april 2024 wordt het kruispunt Assendorperstraat-Luttenbergstraat van 07.00 uur tot 20.00 uur afgesloten, dit duurt tot vrijdag 3 mei. Rond het gebied geven borden en verkeersregelaars de omleidingen aan.

 • Verkeersmaatregelen tijdens De 10 mijl van Zwolle-Zuid op 13 april

  Zaterdag 13 april is de dertiende ‘10 mijl van Zwolle-Zuid’. Om het hardloopevenement in goede banen te leiden worden tussen 15.15 en 19.00 uur verkeersmaatregelen genomen, op en rond de looproute.

 • Op 15 april besluit de gemeenteraad o.a. over het leerlingenvervoer in Zwolle

  Op 15 april is er een besluitvormend raadsplein van de gemeenteraad. Deze ronde is vanaf 19.30 uur, in de Raadzaal. In dit bericht delen we de onderwerpen die aan de orde komen, hoe u invloed kunt uitoefenen en hoe u de vergadering kunt volgen.

  Vergadering gemeenteraad Zwolle
 • Inschrijving ligbox voor een pleziervaartuig

  Er is één ligbox beschikbaar voor een pleziervaartuig aan de Schuttevaerkade. Vanaf maandag 08 april 2024 kunt u reageren als u in aanmerking wilt komen voor deze ligbox.

 • Uitbreiden opvang Oekraïense vluchtelingen

  De opvang van Oekraïense vluchtelingen in Oosterenk wordt uitgebreid met het pand Breughel, waar nu nog de school voor Oekraïense kinderen is gevestigd. Als aan het einde van dit schooljaar deze school sluit, ontstaat er ruimte om de huidige panden beter in te delen. Ook kunnen dan de 33 bewoners van de opvanglocatie in Berkum verhuizen naar Oosterenk.

  Nieuwbouw Oosterenk- centrum