Zwolle Armoedevrij!

In Zwolle werken veel organisaties samen in het armoedepact Zwolle Armoedevrij. In dit pact staan afspraken over hoe we samen de uitdaging aangaan om armoedevrij (zonder armoede) samen te leven. Alle organisaties doen vanuit hun eigen achtergrond mee met het verminderen van armoede in Zwolle.

Armoedepact

In Zwolle werken verschillende organisaties samen in het armoedepact Zwolle Armoedevrij. In dit pact staan afspraken over hoe we samen de uitdaging aangaan om armoedevrij (zonder armoede) samen te leven. Deze organisaties doen vanuit hun eigen achtergrond mee met het verminderen van armoede in Zwolle.

In Zwolle worden veel initiatieven aangeboden aan inwoners met een laag inkomen. Meer informatie hierover is te vinden op samenzwolle.nl/hulpbijarmoedeexterne-link-icoon

Kent u een (nieuw) initiatief en staat deze niet in de lijst ? U kunt het initiatief doorgeven aan info@samenzwolle.nl of bezoek de contactpagina op Samenzwolle.nlexterne-link-icoon

Stadsdialoog

Tweemaal per jaar wordt de Stadsdialoog georganiseerd. Met de Stadsdialoog willen wij inwoners en professionals met elkaar in gesprek laten gaan over verschillende thema’s omtrent armoede in Zwolle, door o.a. kennis en ervaringen met elkaar te delen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen rondom armoede in Zwolle en informatie ontvangen over de stadsdialogen? Meld u dan hieronder aan voor de nieuwsbrief.

Ik meld me aan voor de nieuwsbriefexterne-link-icoon

Logo Zwolle Armoedevrij!