Werken voor Zwolle

Welkom bij Zwolle; bruisende, veelzijdige Hanzestad en thuishaven van 126.000 inwoners. Hier geloven we dat het beter wordt als je samen doet en optrekt. Ruim 900 collega’s zetten zich dagelijks in voor een bloeiend, groeiend en vitaal Zwolle. Uitdagend werk waarin je het verschil kunt maken. Bij een moderne organisatie waar je ruimte en verantwoordelijkheid krijgt. Werken voor Zwolle is mooi werk. Voor iedereen.

Beleidsadviseur Maatschappelijke Ontwikkeling

Beleidsadviseur Maatschappelijke Ontwikkeling

Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau en bijvoorbeeld een bestuurskundige of onderwijskundige achtergrond. Door je ervaring kun je direct voortvarend aan de slag als expert op het gebied van jonge kinderen.

32-36 uur per week.

Max. € 5017,- bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.

Senior adviseur Ecologie

Senior adviseur Ecologie

Je hebt een WO werk- en denkniveau en minimaal zeven jaar ervaring met ecologische advisering. Niemand hoeft jou wat te vertellen over natuur-en landschapsbescherming en -ontwikkeling en je verbaast je collega’s met je kennis van dier- en plantensoorten.

36 uur per week

Maximaal € 5.699,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur per week.

 

Projectmanager Transformatie Jeugdzorg

Projectmanager Transformatie Jeugdzorg

Met ingang van 1 december 2019 is het Regionaal Serviceteam Jeugd op zoek naar een Projectmanager 

32 uur per week

Maximaal € 5.699,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur per week.

License to skill – Net als James Bond denken en doen wij op het scherpst van de snede en handelen we razendsnel als het nodig is.
Verbindingskracht – Zichtbaar, rotsvast en met oog voor alle belangen trekken we aan de touwtjes zonder iemand aan het lijntje te houden.
Waan van de dag – Werken voor Zwolle betekent dynamiek. Dat kan energie geven of nemen. In Zwolle hebben we aandacht voor beide.
Chiefs visionary – In Zwolle bouwen we aan de toekomst. In iedere collega schuilt dan ook een tijdreiziger die werkt aan het Zwolle van morgen.