Werken voor Zwolle

Welkom bij Zwolle; bruisende, veelzijdige Hanzestad en thuishaven van 128.000 inwoners. Hier geloven we dat het beter wordt als je samen doet en optrekt. Ruim 1000 collega’s zetten zich dagelijks in voor een bloeiend, groeiend en vitaal Zwolle. Uitdagend werk waarin je het verschil kunt maken. Bij een moderne organisatie waar je ruimte en verantwoordelijkheid krijgt. Werken voor Zwolle is mooi werk. Voor iedereen.

Accountmanager Innovatie MKB

Accountmanager Innovatie MKB

Je hebt een HBO+ of academisch werk- en denkniveau en bij voorkeur een opleiding bedrijfskunde, commerciële economie, bedrijfseconomie of marketing & sales.

32-36 uur per week

max. € 5.067,- bruto per maand bij een volledige 36-urige werkweek

Sector-accountmanager Nieuwe economie

Sector-accountmanager Nieuwe economie

Je hebt een academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde masteropleiding in bedrijfskunde, commerciële economie of bedrijfseconomie en affiniteit met financiële en juridische aspecten.

32-36 uur per week

max. € € 5.756,- bruto per maand bij een volledige 36-urige werkweek

Afdelingshoofd Ruimtelijke Planvorming

Afdelingshoofd Ruimtelijke Planvorming

Jij bent een ervaren afdelingshoofd met een academisch werk- en denkniveau en minimaal zeven jaar werkervaring in een politiek-bestuurlijke organisatie op strategisch en conceptueel managementniveau.

36 uur per week

Max. € 6.788,- bruto per maand bij een volledige 36-urige werkweek.

Adviseur erfgoed

Adviseur erfgoed

Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau, minimaal vijf jaar ervaring op het gebied van erfgoed en bent thuis in de vakgebieden archeologie, monumentenzorg, bouwhistorie en cultuurhistorie.

32 uur per week

Max. € 4.406,- bruto per maand bij een volledige 36-urige werkweek.

Stagiaire Juridische Zaken HBO/WO

Stagiaire Juridische Zaken HBO/WO

Zwolle geeft ruimte aan initiatieven en denken in kansen. Dat doen we ook bij de afdeling Juridische zaken. Daar is momenteel ruimte voor een stagiaire

Startdatum: in overleg, bij voorkeur in februari 2020

Voor ca. 4 maanden, 36 uur per week.

License to skill – Net als James Bond denken en doen wij op het scherpst van de snede en handelen we razendsnel als het nodig is.
Verbindingskracht – Zichtbaar, rotsvast en met oog voor alle belangen trekken we aan de touwtjes zonder iemand aan het lijntje te houden.
Waan van de dag – Werken voor Zwolle betekent dynamiek. Dat kan energie geven of nemen. In Zwolle hebben we aandacht voor beide.
Chiefs visionary – In Zwolle bouwen we aan de toekomst. In iedere collega schuilt dan ook een tijdreiziger die werkt aan het Zwolle van morgen.