Werken voor Zwolle

Welkom bij Zwolle; bruisende, veelzijdige Hanzestad en thuishaven van 128.000 inwoners. Hier geloven we dat het beter wordt als je samen doet en optrekt. Ruim 1000 collega’s zetten zich dagelijks in voor een bloeiend, groeiend en vitaal Zwolle. Uitdagend werk waarin je het verschil kunt maken. Bij een moderne organisatie waar je ruimte en verantwoordelijkheid krijgt. Werken voor Zwolle is mooi werk. Voor iedereen.

Innovatieve Adviseur Parkeren

Innovatieve Adviseur Parkeren

Je hebt een HBO of universitaire studie op het gebied van bv. verkeer en vervoer/mobiliteit, bedrijfskunde, bedrijfseconomie of MER en minimaal vijf jaar werkervaring. Daarnaast heb je affiniteit met procesverbeteringen en ICT.

36 uur per week

maximaal  € 4.406,-- bruto per maand bij een volledige 36-urige werkweek.

Wabovergunningverlener/casemanager

Wabovergunningverlener/casemanager

Je hebt een afgeronde MBO+ of HBO opleiding Bouwkunde of een vergelijkbare opleiding. Ook ben je in het bezit van het diploma ABW I of een vergelijkbaar diploma. Zo niet, dan haal je dit diploma zo snel mogelijk als je bij Zwolle werkt.

36 uur per week

maximaal € 3.968,- bruto per maand bij een volledige 36-urige werkweek.

Senior Buitengewoon Opsporingsambtenaar (Senior BOA)

Senior Buitengewoon Opsporingsambtenaar (Senior BOA)

Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau, een BOA-certificaat, ervaring in toezicht en handhaving in de openbare ruimte en een gedegen kennis van strafrecht en bestuursrechtelijke handhaving.

36 uur per week

maximaal € 3.520,- bruto per maand bij een volledige 36-urige werkweek.

Technisch beheerder/monteur Infra & Parkeren

Technisch beheerder/monteur Infra & Parkeren

Je hebt een afgeronde elektrotechnische opleiding op MBO-niveau (minimaal niveau 3, bij voorkeur niveau 4). Het is een pré als je ervaring hebt met het werken aan technische installaties en affiniteit hebt met verschillende werkterreinen

36 uur per week

Max. € 3.114,- bruto per maand bij een volledige 36-urige werkweek.

License to skill – Net als James Bond denken en doen wij op het scherpst van de snede en handelen we razendsnel als het nodig is.
Verbindingskracht – Zichtbaar, rotsvast en met oog voor alle belangen trekken we aan de touwtjes zonder iemand aan het lijntje te houden.
Waan van de dag – Werken voor Zwolle betekent dynamiek. Dat kan energie geven of nemen. In Zwolle hebben we aandacht voor beide.
Chiefs visionary – In Zwolle bouwen we aan de toekomst. In iedere collega schuilt dan ook een tijdreiziger die werkt aan het Zwolle van morgen.