Werken voor Zwolle

Welkom bij Zwolle; bruisende, veelzijdige Hanzestad en thuishaven van 126.000 inwoners. Hier geloven we dat het beter wordt als je samen doet en optrekt. Ruim 900 collega’s zetten zich dagelijks in voor een bloeiend, groeiend en vitaal Zwolle. Uitdagend werk waarin je het verschil kunt maken. Bij een moderne organisatie waar je ruimte en verantwoordelijkheid krijgt. Werken voor Zwolle is mooi werk. Voor iedereen.

Sociaal werker Jeugd en Gezin

Sociaal werker Jeugd en Gezin

 

Je hebt ervaring met jeugdhulp en kan intensieve regie voeren.

Diverse functies, variërend van 24 t/m 32 uur per week

Maximaal € 3805,- bruto per maand

Werkvoorbereider Civiele Techniek

Werkvoorbereider Civiele Techniek

De tijd krijgen om te excelleren in je werk en te investeren in jezelf. Want in Zwolle kun je doorgroeien. Als jij gaat voor de stad, gaat de stad voor jou.

36 uur per week.

Maximaal  € 3.805,- bruto per maand.

 

Afdelingshoofd Informatievoorziening

Afdelingshoofd Informatievoorziening

People- en changemanager met visie op informatie en digitalisering.

36 uur per week

Maximaal € 6.574,- bruto per maand

De selectiegesprekken bij JS Consultancy vinden plaats in week 33, 34 en 35.

License to skill – Net als James Bond denken en doen wij op het scherpst van de snede en handelen we razendsnel als het nodig is.
Verbindingskracht – Zichtbaar, rotsvast en met oog voor alle belangen trekken we aan de touwtjes zonder iemand aan het lijntje te houden.
Waan van de dag – Werken voor Zwolle betekent dynamiek. Dat kan energie geven of nemen. In Zwolle hebben we aandacht voor beide.
Chiefs visionary – In Zwolle bouwen we aan de toekomst. In iedere collega schuilt dan ook een tijdreiziger die werkt aan het Zwolle van morgen.