Werken voor Zwolle

Welkom bij Zwolle; bruisende, veelzijdige Hanzestad en thuishaven van 126.000 inwoners. Hier geloven we dat het beter wordt als je samen doet en optrekt. Ruim 900 collega’s zetten zich dagelijks in voor een bloeiend, groeiend en vitaal Zwolle. Uitdagend werk waarin je het verschil kunt maken. Bij een moderne organisatie waar je ruimte en verantwoordelijkheid krijgt. Werken voor Zwolle is mooi werk. Voor iedereen.

Adviseur Veiligheid en Leefbaarheid

Adviseur Veiligheid en Leefbaarheid

Je hebt een HBO opleiding afgerond, bijvoorbeeld Integrale Veiligheidskunde en bij voorkeur een aantal jaren relevante werkervaring binnen het werkveld Veiligheid.

 

36 uur per week.

 

Max. € 4.362,- bruto per maand bij een volledige 36-urige werkweek.

Privacy officer

Privacy officer

Je hebt een academische opleiding, bij voorkeur rechten, accountancy, bedrijfskunde of  ICT. Wellicht heb je opleidingen gevolgd op het gebied van privacy, bijvoorbeeld CIPP/E. Dat is een pre, maar geen must.

18 uur per week.

Max. € 4.689,- bruto per maand bij een volledige 36-urige werkweek.

Sectiehoofd Advies & Realisatie

Sectiehoofd Advies & Realisatie

Je hebt een academisch werk- en denkniveau en een ruime ervaring als people-/changemanager. Je teamleden noemen je een inspirator die hen enthousiast maakt, vertrouwen geeft en focus aanbrengt.

36 uur per week.

Max.  € 5.699,- bruto per maand bij een volledige 36-urige werkweek.

License to skill – Net als James Bond denken en doen wij op het scherpst van de snede en handelen we razendsnel als het nodig is.
Verbindingskracht – Zichtbaar, rotsvast en met oog voor alle belangen trekken we aan de touwtjes zonder iemand aan het lijntje te houden.
Waan van de dag – Werken voor Zwolle betekent dynamiek. Dat kan energie geven of nemen. In Zwolle hebben we aandacht voor beide.
Chiefs visionary – In Zwolle bouwen we aan de toekomst. In iedere collega schuilt dan ook een tijdreiziger die werkt aan het Zwolle van morgen.