Werken voor Zwolle

Welkom bij Zwolle; bruisende, veelzijdige Hanzestad en thuishaven van 128.000 inwoners. Hier geloven we dat het beter wordt als je samen doet en optrekt. Ruim 1000 collega’s zetten zich dagelijks in voor een bloeiend, groeiend en vitaal Zwolle. Uitdagend werk waarin je het verschil kunt maken. Bij een moderne organisatie waar je ruimte en verantwoordelijkheid krijgt. Werken voor Zwolle is mooi werk. Voor iedereen.

Consulent Schuldregelaar

Consulent Schuldregelaar

Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau, een gedegen juridische basis en ruim een jaar aantoonbare werkervaring als schuldregelaar. Ook kun je goed met cijfers omgaan en werk je accuraat. Kennis van en ervaring met het klantvolgsysteem Allegro is een must en ervaring met MyCorsa een pré.  

36 uur per week

Max. € 3.520,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek

Consulent Budgetbeheer

Consulent Budgetbeheer

Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau, aanvullende gerichte cursussen gevolgd, veel feeling met financiën, kennis van financiële regelingen en ruim een jaar werkervaring als consulent budgetbeheer. Kennis van en ervaring met het klantvolgsysteem Allegro is een must en ervaring met MyCorsa een pré.  

36 uur per week

Max. € 3.520,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek

HBO Stagiaire team Leerplicht-RMC

HBO Stagiaire team Leerplicht-RMC

Je volgt een HBO opleiding (SJD, MWD of SPH). Het lijkt je leuk om op een afdeling te werken die zich met jongeren bezighoudt, want je hebt een passie voor jongeren.

32-36 uur per week voor 10 maanden

stagejaar 2020-2021, start september 2020 of stagejaar 2021-2022, start januari 2021

License to skill – Net als James Bond denken en doen wij op het scherpst van de snede en handelen we razendsnel als het nodig is.
Verbindingskracht – Zichtbaar, rotsvast en met oog voor alle belangen trekken we aan de touwtjes zonder iemand aan het lijntje te houden.
Waan van de dag – Werken voor Zwolle betekent dynamiek. Dat kan energie geven of nemen. In Zwolle hebben we aandacht voor beide.
Chiefs visionary – In Zwolle bouwen we aan de toekomst. In iedere collega schuilt dan ook een tijdreiziger die werkt aan het Zwolle van morgen.