tevredenheid iconHet verhaal van Jort Heuver

Jort Heuver was één van de deelnemers van de eerste editie van de Leergang Jonge Ambtenaren van Blik. Jort heeft Ruimtelijke Ontwikkeling & Mobiliteit gestudeerd aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Hij startte vorig jaar als verkeerskundig ontwerper bij de gemeente Zwolle.

Speciaal voor jonge ambtenaren heeft de gemeente Zwolle een leergang ontwikkeld. De leergang gaat over het reilen en zeilen binnen de gemeente en persoonlijke ontwikkeling en groei.

TerugBlik met Jort Heuver

Jort Heuver was één van de deelnemers van de eerste editie van de Leergang. Jort heeft Ruimtelijke Ontwikkeling & Mobiliteit gestudeerd aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Hij startte vorig jaar als verkeerskundig ontwerper bij de gemeente Zwolle.

‘De TMA maakte inzichtelijk waar mijn kwaliteiten liggen. Dat was fijn. Ook had ik prettige gesprekken met loopbaanadviseur Netty Deelen. Netty gaf mij huiswerkopdrachten, zoals een opdracht over waarden en een opdracht over kernkwadranten. Deze gaven mij zelfinzicht en houvast.

Het was fijn dat ik van alles met Netty kon bespreken. Zo kreeg ik bijvoorbeeld tips over hoe ik collega’s die al meer dan 25 jaar in het vak zitten het beste kan benaderen.’

Persoonlijk profiel

Ook voor Jort eindigde het coachingstraject met het opstellen van een persoonlijk profiel. 

‘Mijn profiel is een mooie samenvatting van de TMA, de huiswerkopdrachten en de gesprekken met Netty. Het is fijn om op te schrijven wat je kwaliteiten zijn en waar je ambities liggen. Ik heb het profiel gebruikt als input voor het jaarlijkse WOW-gesprek (werk, ontwikkeling en welzijn) met mijn leidinggevende.’ 

Inmiddels is de tweede editie van de leergang gestart. Een nieuwe groep jonge ambtenaren doet mee. Ook deze deelnemers krijgen een coachingstraject bij Blik. We vroegen Jort of hij nog tips heeft voor de nieuwe groep.

‘Door de leergang en het coachingstraject voel ik mij meer verbonden met de Gemeente Zwolle. Het heeft gezorgd voor meer werkplezier. Ik heb collega’s van andere afdelingen leren kennen, we hebben het nog steeds gezellig samen. Tegen de nieuwe groep zeg ik: daag jezelf uit en stel je open voor nieuwe ervaringen.’

Kijk!

De deelnemers hebben een leerzame en leuke tijd gehad met elkaar, dit blijkt ook wel uit dit filmpje:

Afspraak maken

In het Stadskantoor kunt u alleen op afspraak terecht.

Maak een afspraak

Stadskantoor, Lübeckplein 2, 8017 JZ Zwolle
Stadhuis, Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle

Neem contact met ons op

Postbus 10007, 8000 GA Zwolle

Stuur een bericht

Telefoon: 14 038 (5 cijfers,
tussen 08.30 en 17.00 uur)
Vanuit het buitenland: +31 38 498 31 38

Whatsapp: 06 83 29 66 88
(bellen naar dit nummer is niet mogelijk)

BTW/KvK-nummer

BTW: NL001900249B01
KvK: 08218173

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Zwolle