Hilda van der Tuin

Trouwambtenaar

Hilda van der Tuin

Trouwambtenaar Hilda van der Tuin: "Voor mij als buitengewoon ambtenaar is het steeds weer bijzonder om de ceremonie van jullie partnerschap of huwelijk in te vullen."

  • Beschikbaar: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

JA!... twee letters,  een simpel woord.  We gebruiken het woord dagelijks maar bij een huwelijksvoltrekking is dit het woord waar alles om draait. Met deze ‘’JA’’ stappen jullie samen de toekomst in.  En niemand weet wat jullie daar tegen gaan komen… Maar wat fijn dat jullie genoeg vertrouwen en lef hebben om deze stap te nemen. Eerst dus mijn hartelijke felicitaties voor jullie keuze voor elkaar.

Voor mij als buitengewoon ambtenaar is het steeds weer bijzonder om de ceremonie van jullie partnerschap of huwelijk  in te vullen. Wij ontmoeten elkaar eerst in een voorgesprek. Daar ben ik nieuwsgierig om te achterhalen wat er achter dit simpele woord schuilt. Wie zijn jullie als individu? Hoe is jullie geschiedenis als koppel?  Wat verwachten jullie van deze verbintenis? Welk verhaal willen jullie delen met de genodigden tijdens de plechtigheid?

Jullie mogen van mij verwachten dat ik een persoonlijke speech schrijf waarin jullie je herkennen. Wij bespreken de procedure en jullie eigen wensen. Ik beloof met jullie mee te denken om zoveel mogelijk hiervan te realiseren.

En wie ben ik dan? Mijn naam is Hilda van der Tuin. Geboren en getogen in Friesland maar daarna op verschillende plekken gewoond en gewerkt. In 2007 zijn we neergestreken in het prachtige Zwolle waar het ons prima bevalt. Ik ben echtgenote, moeder van drie zonen en heb verschillende banen gehad. Zo heb ik vluchtelingen begeleid, was ik werkzaam als leidinggevende in de kinderopvang en werk ik nu als kinder- en jongerencoach. Ook in die rol ben ik het gewend om een persoonlijke sfeer te creëren en mensen te begeleiden.  Dit neem ik allemaal mee in mijn functie van trouwambtenaar.  Dus JA, ik wil graag jullie huwelijk voltrekken en kijk er naar uit om kennis te maken.  

Afspraak maken

In het Stadskantoor kunt u alleen op afspraak terecht.

Maak een afspraak

Stadskantoor, Lübeckplein 2, 8017 JZ Zwolle
Stadhuis, Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle

Neem contact met ons op

Postbus 10007, 8000 GA Zwolle

Stuur een bericht

Telefoon: 14 038 (5 cijfers,
tussen 08.30 en 17.00 uur)
Vanuit het buitenland: +31 38 498 31 38

Whatsapp: 06 83 29 66 88
(bellen naar dit nummer is niet mogelijk)

BTW/KvK-nummer

BTW: NL001900249B01
KvK: 08218173

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Zwolle